https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Vrata sejmišča sta odprla Pomladni sejem in sejem GREEN

01.04.2016 ob 7:00  

Včeraj sta v Gornji Radgoni vrata za vse obiskovalce brezplačno odprla Pomladni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti ter sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN. Z brezplačnimi nasveti in pestrim dogajanjem bosta obiskovalce razvajala vse do sobote, 2. aprila 2016.

Uvodne besede ob uradnem odprtju sejma so pripadle predsedniku uprave Pomurskega sejma, Janezu Erjavcu, ki je poudaril, da so v tokratnih sejmih združili optimizem, vztrajnost in vizijo. "Optimizem premorejo razstavljalci, ki sodelujejo na sejmih Pomlad in GREEN. Vztrajnost odlikuje nas, organizatorje sejma, ki vztrajamo pri teh vsebinah.Vizijo pa ponujajo inštitucije, kot so zbornice, ministrstva, izobraževalne ustanove, gradbeni inštitut, združenja in civilna družba s predavanji in svetovanji," je pojasnil. 

Odprtja sejma so se med drugim udeležili državni sekretar Aleš Cantarutti, direktor direktorata za lesarstvo Jože Prikeržnik, župan Gornje Radgone Stanislav Rojko, predsednik obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Branko Meh, direktor OZS Danijel Lamperger, direktor GZS Jože Renar, Vinska kraljica 2016 Sara Stadler idr.

Na 8000 kvadratnih metrih površin se na letošnjem sejmu, ki je letos brezplačno odprl svoja vrata za obiskovalce, se predstavlja 150 razstavljavcev iz Avstrije, Italije, Madžarske, Nemčije in Slovenije.

Več fotografij v spodnji galeriji..

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2016 ob 8:02 gost

      Sejem, trdno v rokah "srtricev".

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.