https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Te dni prvič po vsej Evropi poteka Evropski dan za delodajalce

07.04.2016 ob 8:00  

Zavod RS za zaposlovanje bo danes, na evropski dan malih in srednjih delodajalcev, obiskal 300 delodajalcev malega gospodarstva po vsej Sloveniji. V naslednjih dneh pa namerava organizirati zaposlitvene sejme in z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) pripraviti poslovne zajtrke.

Evropska mreža javnih služb za zaposlovanje tovrstno skupno akcijo letos organizira prvič. Z Evropskim dnevom za delodajalce želi krepiti sodelovanje med delodajalci in javnimi službami za zaposlovanje po Evropi. V sklopu dneva evropska mreža dogodke po vsej Evropi organizira med 4. in 15. aprilom.

Slovenski zavod pri izvedbi letošnjega dne za delodajalce načrtuje nekatere spremembe. Tako so na primer zmanjšali število obiskov, povečali pa obseg spremljevalnih aktivnosti. Konkretno to pomeni, da bodo na območnih službah zavoda organizirali zaposlitvene sejme, na katerih bo najmanj 70 majhnih in srednje velikih delodajalcev iz dejavnosti gostinstva, turizma in logistike izvedlo hitre zmenke z brezposelnimi, so po poročanju STA pojasnili v sporočilu za javnost. Poleg tega bodo z OZS pripravili 12 poslovnih zajtrkov z delodajalci.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Z aktivnostmi želijo majhne in srednje delodajalce seznaniti z zavodovimi pisarnami za delodajalce, portalom za delodajalce in finančnimi spodbudami za usposabljanje in zaposlovanje brezposelnih.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2016 ob 13:48 smrkci gost

      Dan danes so delodajalci in s.p ter zavod za zaposlovanje,eni največji trgovci z sužnji modernega časa in ti sužnji smo mi navadni smrtniki in tisti kateri so izgubili službo smo plen trgovcev z sužnji.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.04.2016 ob 13:30 gogi gost

      edni v pomurji tudi zaposlijo, samo moreš jjn dati kakšen evrčekk, ka se spoznaš z njimi, mugouče, ti ga kesnej nazaj daju

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.