https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Čebelar iz Ljutomera našel poginule čebele

10.04.2016 ob 7:05  

Preteklo soboto so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda, manjši pogin čebel in pet primerov povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete je oškodovanec na Policijski postaji Ljutomer prijavil kaznivo dejanje Zatajitve mobitela. Soboški policisti pa so obravnavali kaznivo dejanje Goljufije, poškodovanje vhodnih vrat v stanovanje ter vlom v prostore osnovne šole.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub ukazom policistov ni pomiril je bil pridržan na Policijski postaji v Murski Soboti.

Čebelar iz Ljutomera je prijavil, da je pred panji našel poginule čebele. Na kraju je bilo ugotovljeno, da ima 16 panjev, pred katerimi je manjše število poginulih čebel. Na kraju sta pristojna inšpektorja odvzela vzorce poginulih čebel. Po opravljeni analizi sledi ustrezen ukrep.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.