https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Pečarovcih nedelja potekala v znamenju Tople Prouške

Pečarovci, 11.04.2016 ob 12:00  

Ob farnem prazniku se ulica na Sebeščanu v Pečarovcih vsako leto dva tedna po Veliki noči spremeni v živahen sejem. Tudi na tokratni sejem je že tradicionalno povabilo Turistično kulturno športno društvo Pečarovci.


Tradicionalna sejemska prireditev v Pečarovcih že tradicionalno sliši na ime Topla prouška. In na tradicionalni sejemski prireditvi, ki sliši na ime Topla prouška, je bila prav tako že tradicionalno maša ob 8.00. Nato je sledil živžav na vaškem trgu. Pravijo, da je to prireditev v njihovem kraju, katero obišče največ ljudi. In ne samo domačini, veliko je tudi obiskovalcev iz drugih vasi od blizu in daleč. Zato radi pravijo, da še posebej če je lepo sončno vreme in je prouška res topla, potem tam ne smeš manjkati. In ker je tega dne bil res lep sončen dan, je zgledalo kot da so ljudje tega držali, saj jih je že v dopoldanskih urah res veliko bilo v Pečarovcih.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2016 ob 12:14 gost

      Lejpa rita---v belih hlačah !!! Drugače pa kar uspelo , kot vedno ob taki priložnosti !!!?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.