https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Članice ŽNK Teleing Pomurje osvojile prvi naslov državnih prvakinj

Celje, 11.4.2016  

V tretji sezoni Ženske futsal lige naslov državnih prvakinj na finalni tekmi v Celju tokrat prvič v roke ekipe ŽNK Teleing Pomurje iz Beltincev.


Finalno tekmo so bolje začele Celjanke a so domačinke zabile dva gola. V drugem polčasu so Celjanke prevzele vodstvo s 5:3. Vendar je Pomurkam uspelo zabiti še en gol, kar je zadostovalo, da so z rezultatom 5:4 osvojile naslov državnih prvakinj. Na tribunah v Celju se je zbralo več kot dvesto navijačev, med njimi tudi nekaj iz Beltincev.

ŽNK Teleing Pomurje je postal nov državni prvak po odigrani finalni tekmi v Celju. Kljub porazu na povratni tekmi (5:4), so dosegle več golov v gosteh in si tako priborile naslov državnih prvakinj. Najboljša strelka sezone je postala Tanja Vrabel. Medalje in pokal je podelil član IO NZS in predsednik KMN pri NZS Vlado Močnik.

ŽNK Celje so po dveh osvojenih naslovih, letos osvojile drugo mesto in srebrno medaljo. Bron pa je pripadel ekipi Slovenskih goric.

ŽNK Celje – Teleing Pomurje Beltinci 5:4 (1:1)
1:0 Vetrih (3.), 1:1 Vrabel (4.), 1:2 Cene (24./ag), 2:2 Vrabel (25./ag), 3:2 Vetrih (26.), 4:2 Tanšek (30.), 4:3 Rozmarič (31.), 5:3 Špoljarič (32.), 5:4 Vrabel (35.)

Foto: Futsal 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.