https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

5. Hišni sejem pomurskih podjetij in mojstrov

Kdaj: Petek, 15.04.2016 ob 15:00

Kje: Cankova, Podjetje Niros kovinarstvo

Vljudno vabljeni na

5. Hišni sejem pomurskih podjetij in mojstrov,

ki bo potekal v času od 15. do 17. aprila 2016

na sedežu podjetja Niros kovinarstvo, Janez Tišler s.p., na Cankovi 53.

Na sejmu bomo letos skupaj z več kot 40-timi pomurskimi obrtniki in podjetniki, s katerimi poslovno sodelujemo, predstavili široko ponudbo izdelkov in storitev s področja gradnje in obnove.

S pomočjo sosednjih občin se bo na sejmu odvijala ulica domače obrti in kulinarike, ki bo z veliko ponudbo izdelkov domače obrti in kulinarično ponudbo, popestrila sejemsko dogajanje. Sejem bo tako odlična priložnost za obiskovalce, da na enem mestu spoznajo pestro ponudbo razstavljavcev in priložnost, da navežejo stike s predstavniki podjetij ter spoznajo lokalno kulinariko.

Vabimo vas, da nas obiščete na hišnem sejmu, še posebej pa velja povabilo na uradno otvoritev sejma, ki bo potekala v petek, 15. aprila 2016 ob 15. uri.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.