https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hokej na travi prihaja v Lendavo

16.4.2016  

V okviru športnega dne na Dvojezični osnovni šoli Lendava so predstavili tudi hokej na travi, in sicer pod okriljem trenerske ekipe Zveze za hokej na travi Slovenije. Nekaj več kot sto osnovnošolcev, ki je prvič spoznalo hokej, se je nad njim zelo navdušilo.

Navdušili so se celo tako zelo, da se je Zveza odločila, da bo z naslednjim tednom v Lendavi pričela s šolo hokeja na travi. Otroci se bodo imeli priložnost vključiti tudi v mladinska in šolska tekmovanja.

Foto: SZJ ZHNTS

Sanja Kropec, predsednica Zveze za hokej na travi Slovenije ob tem pravi, da so na Zvezi za hokej na travi izjemno ponosni, da so uspeli vzpostaviti kontakt z osnovno šolo v Lendavi in pridobiti tako pozitivno naklonjene sogovornike, ki so jim omogočili šport predstaviti svojim šolarjem. Mlada trenerska ekipa se je razveselila motivacije in radovednosti otrok in se nemudoma dogovorila za nadaljevanje izvajanja šole hokeja na travi. Upajo, da bodo prisostvovanju tako zanimivemu in inovativnemu športu naklonjeni tudi njihovi starši. Njihov cilj je namreč dolgoročno vzpostaviti nov hokejski klub v Lendavi ter spodbujati mladino za ukvarjanje s timskim športom.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2016 ob 11:57 skakalec gost

      No samo še to je bilo potrebno v Lendavi, Koncut de pa veseli....še bejzbol, vaterpolo pa še kaj dajte zmisliti v tej Lendavi...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.04.2016 ob 16:47 vaterpolist gost

      Ge tij skačeš? V Pertoči?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.04.2016 ob 9:13 gost neskače gost

      Več pijšete od te Lendave kak oni sami vsvojon portali. Nas ne zanima, nemo vas več čitali. Preimenujte se v lendavaportal., pa te do čitali samo štere zanima.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.