https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Starodobniki že tradicionalno odprli sezono v Bodoncih

Bodonci, 25.04.2016 ob 7:00  

Motoklub Veterani Murska Sobota je v sodelovanju z Evangeličansko cerkveno občino Bodonci in s Prostovoljnim gasilskim društvom Bodonci minulo nedeljo organiziral krst starodobnih vozil in članov MK Veterani. Otvoritev avto-moto sezone je bila v Bodoncih letos že deveto leto zapored.


Otvoritvena vožnja starodobnih vozil je potekala iz Murske Sobote v Bodonce. Srečanje starodobnih vozil se je kot vsako leto, tudi letos začelo pri evangeličanski cerkvi v Bodoncih, kjer je duhovnik Simon Sever opravil bogoslužni in blagoslovitveni del srečanja. Po končanem blagoslovu se je dogajanje preselilo na zelenico pri Okrepčevalnici Na Jasi, kjer je sledil še piknik za ljubitelje starodobnih vozil in ostale obiskovalce ter tradicionalna zabava z Ansamblom Spev in skupino Energy. Srečanja se je že tradicionalno udeležilo okoli 200 vozil.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.