https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zdravstveno letovanje otrok iz UE Lendava – Baška 2016

Lendava, 06.05.2016 ob 11:00  

Letos je koordinacijo zdravstvenega letovanja otrok iz UE Lendava v Baški prevzelo Društvo za napredek kulture, z enakim organizacijskim odborom kot prejšnja leta. Namen letovanja v Baški je omogočiti otrokom in šolarjem (od 5 do 19 let) preventivno zdravstveno letovanje, aktivno preživljanje počitnic, druženje z vrstniki in dobro počutje na morju.

Letošnje letovanje otrok želijo popestriti s športnimi aktivnostmi, izletom z ladjo, zabavnimi in družabnimi aktivnostmi in likovnimi delavnicami. Letošnje letovanje bo potekalo od 14.08.2015 do 25.8.2015, na podlagi razpisa bo sofinancirano letovanje omogočeno 112 otrokom.

Prispevek otrok s potrjeno zdravniško napotnico je 97,60 EUR. Pogoji za potrditev napotnice so bili predstavljeni zdravnikom pediatrom in so nespremenjeni na pram preteklem letu (najmanj dva obiska pri zdravniku v preteklem letu). Ostali se lahko pridružijo letovanju za 350 EUR. Otroke bo predvidoma spremljalo 12 voditeljev, zdravnica, medicinska sestra ter športni animator.

Razpis za otroke ter tudi voditelje in ostale informacije bodo predvidoma objavljene 16.05.2015 na Facebook strani: Baška - zdravstveno letovanje otrok UE Lendava. Razpis se bo predvidoma zaključil 31.05.2015.

Prijavnice in napotnice se bodo od 16.05 lahko dvignile v Mladinsko kulturnem inkubatorju Mansarda – A Padlás na Mlinski ulici 5 v Lendavi, oziroma jih lahko po objavi sami natisnete iz Facebook strani. Prijavnice z potrjeno zdravniško napotnico bodo obravnavane po vrstnem redu prihoda ter letos novost, tudi po teži zdravstvenega (hospitalizacija) in socialnega (višina otroškega dodatka) stanja otroka.

Podrobnejše informacije lahko najdete na Facebook strani: Baška - zdravstveno letovanje otrok UE Lendava.

    Komentarji

    1. gost
      08.05.2016 ob 22:12 baška ŠIM gost

      V Ljutomeru je bil koordinator ŠIM. ŠIM je županja s pomočjo svojih 12 svetnikov ukinila. Kdo bo letos imel koordiancijo se ne ve. Verjetno nihče. Take stvari so za njo pač strošek. Edino tisto, kjer je ona zraven in njeni ljudje ni strošek.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2016 ob 18:43 gost

      Pozdravljeni. V Ljutomeru smo zato posamezniki, ki smo se prostovoljno odločili, da z pomočjo DPM Murska Sobota prevzamemo koordiniranje letovanja v Baški.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.