https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Otroški nasmeh očaral obiskovalce v Dnevnem centru Kekec

Murska Sobota, 13.05.2016 ob 7:00  

Otroci in zaposleni pričarali zanimivo predstavitev Dnevnega centra Kekec.

Dnevni center Kekec je pripravil dan odprtih vrat za svoje obiskovalce in svoje najmlajše obiskovalce, ki obiskujejo Kekca vsak dan. V prostorih Kriznega centra za otroke in mladostnike je dejavnost predstavila vodja DC Kekec Simona N. Bokan.
V svojih besedah je predstavila poslanstvo zaposlenih, ki skrbijo za vsakdanje odlično razpoloženje osnovnošolskih otrok. Otroci uživajo v skupnem učenju, druženju in igranju. Med drugim so se zabavali ob bowlingu, različnih aktivnosti v soboškem parku in odšli tudi na izlet v Maribor. Učijo jih tudi socialnih veščin in medsebojnega spoštovanja med vrstniki.


Vodja centra DC Kekec je med drugim dejala, da se financirajo izključno iz donacij, saj je celoten program za otroke brezplačen. V svojem govoru je zaprosila vso za interisirano javnost, da jim pride prav kakršnakoli pomoč, ki jo jim izkažejo posamezniki, podjetja in druge organizacije. Lani so jim pomagali z donacijo v vrednosti 5 tisoč evrov v podjetju Pomgrad, ki so jim radodarno priskočili na pomoč.Oglasila se je tudi najstarejša prostovoljka Sonja Fartek, ki je poudarila, da ima tukaj veliko lepih spominov in upa, da jo bodo tako otroci kot zaposleni še naprej sprejeli z odprtimi rokami in bodo še naprej lepo sodelovali.V pogovoru z Andrejo, ki deluje tudi že dlje časa v DC Kekec, je povedala, da otroci vedno prvo naredijo domače naloge in ponovijo snov, ki so se jo naučili v šoli in komaj tedaj sledi zabava in igra.

Njihov program traja vsakodnevno v popoldanskih urah. V centru so sedaj nastanjeni trije otroci. Med tednom se zvrsti približno 35 otrok, ki se prepuščajo veselim dogodoviščnam, za katere poskrbijo za njih zaposleni v Dnevnem centru Kekec.

Sledilo je dogajanje, ki ga otroci izvajajo vsakodnevno v Kekcu. Otroci so se igrali z avtomobili in različne zanimive družabne igre.
Obiskovalce je navdušil tudi nastop najmlajše Samante, ki se je izkazala s svojo živahnostjo in zanimivo osebnostjo, saj je nasmejala prav vse obiskovalce, ki so se udeležili tega zanimivega dogodka.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2016 ob 8:40 gost a gost

      Kolko zaposlenih, pa kolko dece.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.