https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: Tokrat zaželjeno znanje računalništva, prava in medicine

18.05.2016 ob 7:00  

Iščejo se programerji, pravobranilski sodelavci, učitelji, pizzopeki, peki in tesarji.


Podjetje Sijaj, čistilni servis, Milan Petrović s.p. iščejo čistilca prostorov.Ponujena zaposlitev se opravlja za določen čas šestih mesev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 27.5.2016

Ordinacija splošne medicine Jasminka Dukić, dr. med. specialist splošne medicine išče diplomirano medicinsko sestro. Zaposlitev se opravlja za določen čas dvanajstih mesecev oz. vrnitbe delavke iz porodniške za skrajšani delovni čas. Prijava je mogoča do 30.5.2016.

BGA servis, prodaja, popravila in storitve d.o.o. iščejo finomehanika v avtoindustriji. Ponujena zaposlitev se opravlja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 25.5.2016.

V MF mizarstvo Filipič Miran Filipič s.p. iščejo inženirja lesarstva. Ponujena zaposlitev se opravlja za določen čas 12 mesecev za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 12.6.2016.

Tesarstvo Ludvik Vogrinec s.p. iščejo kleparja krovca. Ponujena zaposlitev se opravlja za določen čas šestih mesecev z možnostjo podaljšanja za polni delovni čas. Kandidati se lahko prijavijo do 25.5.2016.

Robin skupina, proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. iščejo ključavničarja. Ponujena zaposlitev se opravlja za določen čas dvanajstih mesec za polni delovni čas. Kandidati lahko svoje prijave pošljejo do 12.6.2016.

Gostinske storitve in svetovanje, Marko Koren s.p. ponujajo delovno mesto kuharja- pizzopeka. Ponujena zaposlitev se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 11.6.2016.

Društvo joga za osebno rast Murska Sobota išče maserja. Zaposlitev traja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 25.5.2016.

N & N trgovsko in storitveno podjetje d.o.o. išče montera. Zaposlitev traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 24.5.2016.

Štručka podjetje za trgovino, zunanjo trgovino in proizvodnjo mlevskih izdelkov Rogašovci d.o.o. ponujajo prosto delovno mesto pek. Zaposlitev traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 11.6.2016.

Abak.net, računalništvo in računalniške komunikacije d.o.o. iščejo programerja. Ponujena zaposlitev traja za določen čas petnajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 11.6.2016.

Državno pravobranilstvo Republike Slovenije;državno pravobranilstvo Republike Slovenije, zunanji oddelek v Murski Soboti iščejo pravobranilskega sodelavca. Ponujena zaposlitev traja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 25.5.2016.

Osnovna šola Sveti Jurij ob Ščavnici išče učitelja za dodatno strokovno pomoč. Ponujena zaposlitev se opravlja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je možna do 20.5.2016.

Zdravstveni dom Ljutomer išče zdravnika specialista pediatra. Ponujena zaposlitev se opravlja za nedoločen za polni delovni čas. Prijava je možna do 12.6.2016.

 

Vse ostale zaposlitve, ki jih ponuja ZRSZ, lahko najdete TUKAJ.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2016 ob 11:15 jutro gost

      Iščejo tudi sužnje za pobiranje jagod . Ponujajo 2,2 € na uro in topla voda ter pun klozet dreka in brezi papirja

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2016 ob 13:27 gost

      išče se en računalničar v regiji, koja ponudba, Itak ži ga delodajalec ima v rokavu, vi pa objavljate svetovne dosežke na področju zaposlovanja

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.05.2016 ob 16:47 Bill Gates gost

        Se strinjam, najverjetneje gre za razpis " Prvi Izziv 2015" katero delodajalec dobi subvencijo 7.250 EUR za delovno razmerje, ki mora biti sklenjeno za najmanj 15 mesecev neprekinjeno in vključuje tudi 3-mesečno poskusno delo.... Po tem dobivanju minimalca, pa de mladenič itak odšel v tujino, kjer bo za enostavna dela dobil bistveno večjo plačo!

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.