https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Razgrnjen bo prostorski načrt za vojašnico Berek

Murska Sobota, 09.03.2011 ob 6:40  

Zadnji februarski dan je Mestna občina Murska Sobota sprejela sklep z javnim naznanilom o javni razgrnitvi dopolnjenega osnutka občinskega podrobnega prostorskega načrta za prostorsko ureditev skupnega pomena za vojašnico. Javna razgrnitev bo trajala najmanj 30 dni in sicer od jutri do 8. aprila 2011.

Dopolnjeni osnutek občinskega podrobnega prostorskega načrta za prostorsko ureditev skupnega pomena za vojašnico Berek, ki ga je novembra lani izdelala cerkniška družba Arealine, bo od jutri naprej javno razgrnjeni.

Razgrnitev bo potekala v prostorih Mestne občine Murska Sobota na oddelku za infrastrukturo, okolje in prostor ter gospodarske javne službe in na sedežu Mestnih četrti mesta Murska Sobota. Javna razgrnitev bo trajala najmanj 30 dni in sicer do 8. aprila 2011. Ogled razgrnjenega osnutka bo možen v delovnem času občinske uprave in pisarne mestnih četrti.

Velika razgrnitev bo v sredo, 23. marca

V času javne razgrnitve, bo organizirana javna obravnava v veliki sejni dvorani občine v sredo, 23. marca ob 17. uri. V času javne razgrnitve lahko k dopolnjenemu osnutku občinskega podrobnega prostorskega načrta za prostorsko ureditev skupnega pomena za vojašnico Berek, dajo pisne pripombe vse pravne ali fizične osebe, oziroma vsi zainteresirani ali prizadeti. 

Pripombe in pobude se lahko vpišejo v knjigo pripomb na razgrnitvenih mestih oziroma pošljejo po pošti. Šteje se, da je pri podajanju pripomb z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov, podan pristanek za obravnavo in objavo teh podatkov v stališčih do pripomb na mestnem svetu in na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.