https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti obravnavali pogin čebel v treh panjih

18.05.2016 ob 8:01  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, pogin čebel, zasegli osebni avtomobil in tri primere povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje Povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu, kaznivo dejanje Grožnje in tatvino čebeljih satov.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker ga je vozil v času veljavnega ukrepa prepovedi vožnje.

Soboški policisti so obravnavali pogin čebel. Na kraju je bilo ugotovljeno, da so lastniku poginile čebele v treh panjih od skupno sedemdesetih. O poginu so bile obveščene tudi pristojne inšpekcije.

Od 16. do 29. maja potekajo po vsej Sloveniji aktivnosti za večjo varnost kolesarjev v cestnem prometu. Kolesarji so ena izmed najbolj ogroženih in izpostavljenih skupin prometnih udeležencev. Kolesarji, vozite previdno, upoštevajte pravila in nasvete.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.