https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Moravskih Toplicah v hotelih bivanje gostom popestril Teden ljubiteljske kulture

Moravske Toplice, 21.05.2016 ob 12:00  

V sklopu Tedna ljubiteljske kulture je v Moravskih Toplicah potekalo pestro dogajanje vse od 13. maja do 21. maja. Organizator dogodka je bil JSKD OI MS v sodelovanju v Termami 3000.

Kulturno bogat teden se je dogajal v hotelu Livada in Ajda v Moravskih Toplicah. Teden je predstavljal javne vaje kulturnih društev in skupin iz regije s pestrim folklornim, glasbenim in likovnim programom.

Tako so vsi gosti lahko 13.5. prisluhnili Ljudskim pevcem in godcem TD Vrtanek, Dramski skupini Močnikovi in MePZ Štefan Kovač, 16.5. so se zbranim predstavili FS KUD Jožef Košič Bogojina, DS Zgrebaši in Gorički lajkoši, 20.5. so dogajanje v hotelih Livada in Ajda popestrili Šolski orkester Osnovne šole Bogojina, Ženska pevska skupina KPD Rogašovci, ŽePZ DMSZT Pomurje – Žarek in pevski zbor Sončnice in Čmrlj, 21.5. pa se bo Teden ljubiteljske kulture zaključil z nastopi vseh sekcij KUD Budinci (folklorna skupina in obe skupini ljudskih pevcev) in MePZ Vladimir Močan DU Murska Sobota, MPeZ Pečarovci.

Poleg tega so si gosti v Moravskih Toplicah ves teden lahko ogledali predstavitev likovnih del in slikarske tehnike LS Mavrica in LS KUD Avgust Pavel Cankova.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2016 ob 20:42 imri gost

      KA PA Melinčarov je nej bilo ? Tej tudi lipou popejvlejo , kak pojge tak dekline !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.