https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Na Vaneči odtujili delovni stroj

21.05.2016 ob 7:10  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, dvajset kršitev javnega reda in miru, štiri povoženja divjadi, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, iskali pogrešano osebo in  pridržali eno osebo.

 

Na področju kriminalitete je bila na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina v trgovini, v Vučji Gomili poškodovanje zaščitne folije na balah sena, v Murski Soboti tatvina moškega kolesa modro-črne barve in ženskega srebrne barve, v Lendavi poškodovanje ograje, v Murski Soboti tatvina denarnice in nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Na Vaneči je bil v noči na 20. 5. 2016 odtujen delovni stroj mini bager Takeuchi 260, rdeče-bele barve, letnik 2014. Ob tem naprošamo  vse, ki bi kar koli vedeli o navedenem stroju ali  opazili njegov transport, da  to sporočijo na tel. štev. 113 ali se oglasijo na PP Murska Sobota.

Javni red in mir je bil kršen trinajstkrat na javnih krajih in sedemkrat v zasebnih prostorih. Kršiteljica, ki je ob intervenciji nadaljevala s kršitvijo na javnem kraju je bila pridržana.

Na območju Sebeborec je potekala akcija iskanje pogrešane GERENČER Marte. Pogrešana je bila ob 16.15 uri najdena živa v gozdu izven naselja.

Danes med 7. in 19. uro bo na območju PP Gornja Radgona in PP Murska Sobota potekala mednarodna tekaška prireditev 36. maraton treh src. Prireditev bo izvedena ob popolni zapori cest. Vse udeležence v prometu opozarjamo, da so strpni in dosledno upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes na območju Policijske postaje Murska Sobota.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.