https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Humanitarni tek 10 krogov za 10 nasmehov

Kdaj: Sreda, 25.05.2016 ob 17:00

Kje: Ljutomer, Športni center Ljutomer

Lionsi Pomurja se bomo humanitarnem teku “10 krogov za 10 nasmehov”, ki bo v Ljutomeru potekal v sredo, 25. 5. 2016 med 16. in 20. uro, na atletskem stadionu v športnem centru Ljutomer, pridružili ob 17. uri. V letošnji akciji humanitarnega teka pod okriljem društva “Vztrajaj-Never Give up” se teku za dober namen – pomoči potrebnim, pridružujejo tudi člani Lions klubov Ljutomer, Murska Sobota in Lendava. 10 krogov je metafora. Nekateri razberejo iz naslova, da morajo preteči 10 krogov. Daleč od tega, saj ni nujno teči in ne nujno 10 krogov. Šteje že to, da prireditev počastite s svojim obiskom in naredite vsaj en krog na poljuben način. S tekom želimo člani Lions klubov Pomurja še bolj pokazati, kako pomembna in potrebna je humanitarna pomoč in spoštovanje do tistih, ki potrebujejo pomoč.

Pridite, POMAGAJMO skupaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.