https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznik kombija pri vključevanju v promet trčil v otroka na kolesu

31.05.2016 ob 7:27  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in tri poškodbe vozila na parkirnem prostoru.

 

V Črešnjevcih je voznik kombija, pri vključevanju v promet s parkirnega prostora, trčil v kolesarja - otroka, ki je pri padcu utrpel lahke telesne poškodbe. V Odrancih pa je voznik osebnega avtomobila trčil v divjad in nato zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste ter se pri tem lahko telesno poškodoval. Druge prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali povzročitev lahke telesne poškodbe, goljufijo in tatvino cvetličnih korit z rožami. V Gornji Radgoni je bila obravnavana tatvina kolesa z motorjem, ki je bilo kasneje najdeno v Spodnji Ščavnici, v Lendavi pa tatvina artiklov v eni od trgovin.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.