https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Žižkih zapeli – Naše pesmi, naše zaklade

Žižki, 01.06.2016 ob 7:45  

Kulturno društvo Fran Saleški Finžgar Žižki je v vaško-gasilskem domu pripravilo srečanje in predstavitev zgoščenke z naslovom – Naše pesmi, naši zakladi.

 

Na srečanju so kot gostje sodelovali Ljudske pevke iz Lipovec in Dokležovja ter Ljudske pevke upokojenke KTD Črenšovci. Zaplesala pa je tudi domača folklorna skupina KD Žižki.

Ljubezen do petja je pevke iz Žižkov privedla do uresničitve novega projekta. Izdala so zgoščenko z naslovom Naše pesmi, naši zakladi.

Foto: Dušan Legen

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2016 ob 12:02 jerica gost

      Ka pa Lipovčarke v ton cekri notri nosijo , vijže ???? Ge so pa te kakše mlade pevke , tudi tiste znajo stare pesmi spejvati , pa neven čenej ešče jakše kak stare kvoke ? Mlade trbej kcoj, te de bole zanimijvo nej ka jih kcoj ne pistijte !?Vse eno vam čestitam na pokazanom !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.06.2016 ob 20:22 škounik gost

      Bougec, bougec, klivkanje, cviljenje, uh uh uh

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.