https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesna šola Zeko blestela na evropskem prvenstvu v Ostravi

Ostrava, 15.6.2016  

V Ostravi na Češkem je od 9. do 12.junija potekalo Evropsko prvenstvo v breakdancu, hip hopu in electric boogiu. Najbolj uspešna sta bila Aleš Ivanuša in Filip Kovačič, ki sta postala evropska prvaka v svoji kategoriji.

V štirih tekmovalnih dneh se je tekmovanje udeležilo 2700 plesalcev iz 22-ih držav. Med 2700 tekmovalci je bilo tudi 17 udeležencev iz Plesnega kluba Zeko. Osvojili so dve zlati in tri srebrne medalje.

Foto: Plesni klub Zeko

"Zame je bila to zelo naporna tekma saj sem bil vodja Slovenske reprezentance ob enem pa še kar nekaj naših plesalcev na tekmi. Rezultati so odlični,  nekako smo pričakovali medalje ampak nikoli ne veš. Pri breakdance članih smo imeli malo sreče saj sta bila David in Aleš vsak na svojem koncu razpredelnice in sta se prvič od kar tekmujemo  lahko dobila le v finalu in vesel sem, da se je izšlo. Čudovito je gledati svoje plesalce, ko veš da bosta na koncu oba zadovoljna. FIlip je pri mladincih zmagal prvič, ima že nekaj izkušenj iz bojev za medalje in to je tudi izkoristil in uspel mu je rezultat kariere. Pri breakdance ekipah letos ni bilo velike konkurence tako, da smo vedeli da bo uspeh, je svoje misli strnil vodja Plesnega kluba Zeko Dejan Zečevič.

Rezultati:

1. mesto ALEŠ IVANUŠA breakdance solo člani

1. mesto FILIP KOVAČIČ breakdance solo mladinci

2. mesto DAVID CIMERMAN breakdance solo člani

2. mesto Breakdance ekipa člani

2. mesto Breakdance ekipa mladinci

5. mesto DAVID COPOT breakdance solo mladinci

6. mesto JAKA SLEKOVEC hip hop solo mladinci

8. mesto ELIAS LJUBEC breakdance solo mladinci

8. mesto ENEJ KOPRIVEC breakdance solo mladinci

10. mesto Hip hop mala skupina člani 2

21. mesto PETRA RAJH breakdance solo mladinci

44. mesto URŠA ŠLIBAR hip hop solo deklice

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.