https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Veterani Černelavci osvojili dvojno krono

21.6.2016  

V Černelavcih je potekal zaključni pokalni turnir Ravenske lige za veterane. Naslova pokalnega zmagovalca so se veselili Černelavci, ki so v finalu premagali Kupšince 6 proti 1. Tretjo mesto so osvojili Tišina-Tropovci, ki so premagali Polano 4 proti 0. Najboljši strelec je bil Sašo Smodiš iz ekipe Tišina-Tropovci. Sledila je še slavnostna podelitev ob koncu sezone najboljšim ekipam in posameznikom ob koncu sezone. Pokal za tretje mesto so dobili Bullsi. Drugo mesto so osvojili Kupšinci. Prvaki Ravenske lige za veterane so postali Černelavci in ponovili lanskoletni dosežek, ko so osvojili prvenstvo in pokal. Najboljši strelec lige je bil Boštjan Merica iz Černelavcev.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.06.2016 ob 9:36 "Veteran" gost

      To je za vas veteranska liga, v kateri špilajo igralci stari 35,36 let ??? Mislin......še malo pa de veteranska liga z igralcami od 30 let naprej....

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2016 ob 10:32 gost

      Kelko je vrhunskih igralcev pri 35, 36 lejtaj ? Regeneracija pri 35 lejtaj je načiščna kak pri 25, se pa strinjan ka bi mogla meja biti tan negi pri 38 ali 40.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2016 ob 11:02 gost

      Pa vuva se poslusata? Znata kelko so igralce černelavec stare ka so veterane? Večina jih je že prek 50 ene do še. Ge ne razmen ka van vse tak smeta pa smrdi? Zivot mate zavozene ka se v taksne stvari piknete??

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.06.2016 ob 11:11 gost

      tej samo po tekmaj dosta spijejo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.06.2016 ob 16:38 gost

      to je pa res da za moje ne pijete povem pa samo to da nikomur nisem nevošćljiv ida nisem butalec drugič pa pazi kakšne izraze uporabljaš

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.06.2016 ob 13:18 gost

      gost kako pa to govoriš in pišeš da ajde mi ga konj zabiti veš da je tako govorjenje in pisanje neprimerno in žaljivo kako bi pa ti reagiral če bi za tebe nekdo napisal tak grdi izraz kot si ga ti ali ti ga pa povedal

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.