https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Srečanje uporabnikov Domanie v Črncih

Apače, 30.06.2016 ob 12:00  

V soboto junija so v Zavodu DOMANIA pripravili 4. tradicionalno srečanje uporabnikov in njihovih svojcev.


Srečanje je potekalo v prijetnem okolju  Lovskega doma Črnci. Po uvodnem pozdravu direktorja, Alena Dominića, je zbrane pozdravila direktorica občinske uprave občine Apače, mag. Severina Sobočan, ki jim je zaželela prijetno in dobro delo tudi v prihodnje. Srečanje so popestrili člani Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida iz Čakovca, s katerimi zavod sodeluje in izmenjuje dobro prakso, ter Albina Horvat iz Župnijske karitas Apače. Poveselili so se, se nasmejali in ob prijetni glasbi tudi malce zaplesali. 

Zavod DOMANIA, Zavod za dnevno varstvo starejših in pomoč na domu sicer opravlja socialnovarstveno storitev pomoč družini na domu v občinah Rogašovci, Apače, Radenci in Puconci. S srečanjem poskušajo uporabnike in njihove svojce  povezati z drugimi uporabniki in svojci ter ustvariti možnosti za druženje in izmenjavo  lastnih stisk, dvomov ter izkušenj.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.