https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

46. Mednarodni folklorni festival

Kdaj: Nedelja, 24.07.2016 ob 15:30

Kje: Beltinci, Park v Beltincih

Program

Nedelja, 24. julija 2016:

- ob 15.30: svečana povorka nastopajočih skupin na prireditveni prostor

- ob 16.00 na odru v beltinskem parku: LE PLESAT ME PELJI 2016 - 1. del državnega srečanja odraslih folklornih skupin v organizaciji JSKD z gosti in domačimi folklorniki:

1. Folklorna skupina ŽKUD Tine Rožanc mladi, Ljubljana V stari Bučki (dolenjski plesi)

2. Odrasla folklorna skupina KUD Oton Župančič Artiče Koroški plesi

3. Folklorna skupina Klas Prosvetnega društva Horjul Vrnitev Johanovega Mihe iz Amerike (plesi okolice Ljubljane na začetku 20. stoletja)

4. Folklorna skupina Ponikve, Kulturnega društva Dobrepolje, sekcija Ponikve Splet plesov iz Ponikev iz sredine 20. stoletja

5. Akademska folklorna skupina France Marolt ŠOU Ljubljana Lucije ido

Prijte fsi, šteri ste od kolena menši pa od podplata vekši, z glasnimi gutami, friškimi petami ino s trdimi mošnjami!

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.