https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Vaške igre občine Puconci s skupino Energy

Brezovci, 11.07.2016 ob 8:00  

V soboto so v Brezovcih na igrišču potekale 8. vaške igre za prehodni pokal občine Puconci.


V soboto, 9. 7. 2016 ob 15.uri so se na igrišču v Brezovcih začele 8. vaške igre za prehodni pokal občine Puconci.  Domačini so kot lanskoletni zmagovalci pripravili zabavne mokre igre na katerih so se tekmovalci dodobra namučili. 

Tekmovalo je skupno 7 skupin iz Puconec, Gorice, Lemerja, Strukovec, Šalamenec in Predanovec v 6 igrah. Prva igra je bila Brezovski oviratlon, kjer je tekmovalec moral s skokico premagati slalom, z usti ujeti banano v vedru vode, se z banano v ustih prebiti po vodi do vodnih balonov in jih pregrizniti.

Druga igra je bila sestavljena iz ovir, preko katerih so si igralci 4 minute podajali mokre gobe in "žmikali" v škaf. Tretja igra je bil smuk na suho, kjer so tekmovalci s tremi smučkami morali premagati pot - seveda je bilo veliko smeha in padcev.

4 igra se je imenovala Zabiti cvek, kjer je moral tekmovalec najprej preskočiti oviro, s slamico popiti 2,5dc pijače, se trikrat zavrteti ter nato v označeno mesto zabiti cvek. Peta igra pa so bili Kmečki gasilci. Tukaj sta dva moška tekmovalca v samokolnici vozila dve ženski tekmovalki, ti sta polnili kozarce in nato vodo zlivali v gasilsko c cev, preko katere je šla voda v brentačo in je moral eden od tekmovalcev nato podreti tarčo.


6 igra pa je bila najbolj smešna imenovana Pujsi in gospodar. Eden od tekmovalcev je bil gospodar ostalih 5 pa pujsi. Pujsom so se prevezale oči, sodniki so jih nato zavrteli in razmetali žogice po poligonu. Gospodar je nato usmerjal pujse, ki so morali po vseh štirih zbirati žogice in jih prinašati v košaro. Zmagala je ekipa z največ žogicami v košari. 

1. mesto - LEMERJE

2. mesto - PREDANOVCI

3. mesto - PUCONCI

4. mesto - STRUKOVCI 1

5. mesto - STRUKOVCI 2

6. mesto - GORICA

7. mesto - ŠALAMENCI

 

 Za zabavo in dobro vzdušje pa je skrbela glasbena skupina Energy vse do jutranjih ur.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2016 ob 0:44 mdek gost

      dobre tangice ma ova na 97 slike

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2016 ob 8:47 gost

      Pogledal sem 97-to sliko in ugotovil, da je trditev zgornjega komentatorja pravilna!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.07.2016 ob 17:27 mefek gost

      Se prave ka je dobra.......p

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.