https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: 24-urni izziv za člane KD Biciklin brigada

12.7.2016  

Konec tedna je v Dobrovniku potekal prvi 24-urni cestni ultramaraton v Sloveniji, na katerem so vzdržljivost preizkušali tudi člani Kolesarskega društva Biciklin brigada. Udeležbo na tovrstni preizkušnji jim je omogočilo podjetje Arcont.

 

KD Biciklin brigada je bila pred osmimi leti ustanovljena na pobudo nekaj ljubiteljskih kolesarjev, ki so hitro pridobivali članstvo med prijatelji širom Slovenije. Člani redno sodelujejo na večini rekreativnih kolesarskih maratonov v Pomurju in drugod, občasno pa jih družijo tudi izzivi vzponov na Vršič, Mangart, Krvavec in Grossglockner, daljši skupni izleti ali preprosti domači pikniki. 

24-urnega cestnega ultramaratona v Dobrovniku so se udeležili štirje člani društva, ki so skupaj z ostalimi tekmovalci kot mešana ekipa složno in z obilo dobre volje pritiskali pedale. Tekmovanje so zaključili s prevoženimi 792 kilometri. 

Več fotografij spodaj v galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2016 ob 12:07 gost

      Ogromno se dogaja okrog nogometnih klubih v 3 ligi vendar vas in vašo skromnost ne zanima Pomurec; vemo vsi, da še mali otrok ve, da je nogomet v svetu š 1. in obiskanost strani bi bila velika ali KOMU MAR !???

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.