https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nora zabava z Nino Pušlar na Lotmerški noči

Ljutomer, 31.07.2016 ob 11:15  

Včeraj je v kopališču Ljutomer ob bazenih potekala Lotmerška noč z Nino Pušlar. Nina je obiskovalcem pripravila noro zabavo, na kateri se je zabavala nepregledna množica mladih in mladih po srcu.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2016 ob 12:25 harač gost

      BRAVO, druga stran Mure, mate jajca, ka na fešte pozovete domače izvajalce! Moj poklon! V Prekmurji pa drugoga kak jugovičov nega. Zaj pa neven zakoj, lidij je na Pušlarci bilo več kak bi jih bilou na kakšon Zečiče...

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2016 ob 12:31 prekmurec gost

      BRAVO PRLEKI!!!!! Prekmurci pa vlačijo same hrvaške brezdomce---sramota ! Uspeh se vijdi po sliki !

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.07.2016 ob 12:49 bakovci gost

      Uh jake Pušlarce in ostalega slovenskega s***ja . .Ja pa še vam dragi Plastenjak je manjkal .Končno pa za prleke je vse dobro tüdi če bi na CD igrali

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.07.2016 ob 14:34 bobi gost

      POMUREC ! Vaš novinar ali novinarka vedno napiše naslov " NORA ZABAVA ". Ali je to za norce ?. Prosim, da že enkart uporabite drugi naslov, ( vesela zabava, super večer, odštekano) itd. Pa lep dan in LP !

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2016 ob 13:37 Pax gost

        Bobi, a pričakuješ kaj več od portala na katerem se zaradi splošne nerazgledanosti in pomanjkanja elementarnega znanja slovnice, avtorji niti podpisati ne upajo. Najlažje se je skrivati za "uredništvom"

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.07.2016 ob 14:39 Anti cropop gost

      Sem bil včeraj na Pušlarci na koncertu, zelo solidno odigrano in zapeto. Bravo Nina le tako naprej. Sem pa ogorčen nad predskupino Energy. Sprva sem mislo da je to neka hrvaška skupina iz okolice Varaždina ali Čakovca, nakar slišim, da pevec govori prekmursko. Sem kar šokiran bil, to ne moreš verjet. Igrali so dobro uri in odigrali dva slovenska komada, ostalo so pa igrali stare zlajnane pesmi iz devedesetih od Prljavcev, Valjka, Plavega orkestara pa še kaj se bi našlo pa še to so odigrali slabo nekvalitetno. Dečki, ne samo ka ste prodane hrvaške duše še špilat ne znate povrhu. Sram vas naj bo!!!!! Če bi že radi preigravali dober rokenrol bi igrali Siddharto, Big Foot Mamo, Dan D, Orleke pa še marsikaj bi lahko naštel, samo razumem to je prezahtevno za vas, te skupine imajo v svojih komadih več kot štiri akorde, to pa je za vašo skupino preteško zato morate igrati Hrvatijo na tri akorde. Me res zanima gdo vas je povabil za predskupino. Zdaj že vsaki troti iz garaže, ki igrajo Balkan lahko pridejo nastopat na tako prireditev Karbova, če si jih ti povabila sem bil zadnjič na Lotmerški noči. Zdaj pa navalite ljubo balkanci pa šinfajte do amena, mi je vseeno, jaz vem da mam prav in stojim za svojimi besedami!

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.07.2016 ob 15:36 gost

      to je najslabša orekmurska skupina in 20 avgusta spet v černelavcih to je za goričko dobro bi povabili blu plenet

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      31.07.2016 ob 17:02 Lotmerk gost

      Bakovčari so pa itak najbolj zaostali za muziko, kar se Prekmurja tiče, verjetno še elektrike nimajo, pa jim kdo posoja agregate.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      31.07.2016 ob 19:52 gost

      Pozna se da so vrteci in osnovne šole zaprte ker ponočujejo sami froci in mladoletni šmrklašje .Ko pa se kaj zgodi pa bi starši takoj tožili .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      31.07.2016 ob 19:54 sandi gost

      Anti cropop....... Na Pušlarci si bil ?Si prebral kako si na pisal ?

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.08.2016 ob 11:32 nina gost

      Kdo je to Nina Pušlar? Za Lotmeržonce je vse dobro. Tudi, če bi jin špilali na stare kasete. Županjini zvesti privrženci in nekaj ostalih, ki niso imeli kam iti so pač šli popivat na kopališče. Nebi škodilo, če bi inšpektorji FURS še malo pogledali na take prireditve.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      01.08.2016 ob 14:54 Simona gost

      Oj Nina Nina ti pa res rabiš pomoč, ker si res nesrečna...

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      25.08.2016 ob 17:58 likiraus gost

      tal ka je tau s ten pomurcon vejpa tau so nej s od slik, agencijo si nabavte pa naj van fotka, nej ka tau objavlate, mislen kama ste prišli, nite en oglas ne dan več na pomurec, mi van penaze davlemo vi pa kama devlete? Fotografa plačajte !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.