https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Souled Out pripravili sproščujoč glasbeni večer

31.07.2016 ob 12:45  

Soboško poletje je na Skritem dvorišču gostilo mariborsko zasedbo Souled Out, ki je pripravila zanimiv glasbeni večer.

Skrito dvorišče je pripravilo še enega izmed vrhunskih glasbenih večerov, ki jih preživljamo v tem poletju. Tokrat so se obiskovalci lahko prepustili glasbenim ritmam štajerske zasedbe Souled Out.
Desetčlanska zasedba, ki se je podala na potovanja v svet soula, združuje prekaljene glasbene mačke in izjemno nadarjene mlade glasbenike.

Repertoar skupine obsega priredbe od klasičnega soula poznih 60. in zgodnjih 70. let, z legendami, kot so Aretha Franklin, Stevie Wonder in Marvin Gaye, do herojev neosoul undergrounda, kot so The Bamboos, Quantic Soul Orchestra, Sharon Jones and The Dap Kings.

Doslej so Souled Out že navdušili publiko v vzhodni Sloveniji, saj so z glasbo groovy, funky, hot soul poskrbeli za polna plesišča in odlične komentarje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.07.2016 ob 14:18 Lucifer gost

      Ka ste noure malo kakšne božne slike. Pa što tou slika za božo volo?? Še ge san z mojen prven sony ericssonon pred 15 lejtame boukše slike narejdo.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.07.2016 ob 16:48 Lelelel xD gost

      Se strinjam z zgornjim komentarjem... Kvaliteta fotografij porazna, tako iz tehničnega kot iz umetniškega vidika...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.07.2016 ob 19:48 smile gost

      takše slike so nej za objavo dogodkov ..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.07.2016 ob 19:56 brezi veze gost

      Tudi dvorišče kjer se dogaja to sranje ni za to ker v bližini stanujemo in še ponoči nimamo mira .Naj gredo nekam od organizatorjev na dvorišče galamit .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.