https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

V Beltincih največ spretnosti na športnih igrah pokazala KS Beltinci

03.08.2016 ob 8:00  

V Beltincih so minulo soboto potekale 17. Športne igre krajevnih skupnosti občine Beltinci. Prijavljene ekipe so se dokazovale v spretnosti in moči.

Na 17. Športnih igrah krajevnih skupnosti občine Beltinci  je sodelovalo 9 ekip, in sicer: Legende Beltinskega nogometa, Politika, KS Beltinci, KS Dokležovje, KS Gančani, KS Ižakovci, KS Lipa, KS Lipovci in KS Melinci. Pomerili so se v devetih zabavnih igrah: Nošenje plastenke s hrbti, kegljanje, Hoja s hoduljami, vodenje žoge med ovirami, zadevanje z žogo, met na koš, skok v daljavo z mesta in stric so strino med noge. Po končanih osmih igrah je prvo mesto zasedla KS Beltinci, drugo mesto je pripadlo KS Ižakovcem,tretje mesto pa KS Dokležovju. Zadnja igra pa je bila vlečenje vrvi, kjer je svojo premoč dokazala KS Dokležovje, drugo mesto je pripadlo KS Ižakovcem, tretje mesto pa KS Beltincem.

Foto: ŠZ Beltinci

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2016 ob 10:01 gost

      ge so pa te Melinčari bilij ? se vijdi kakše vodstvo majo pa što predstavla KS ! sramota !!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2016 ob 14:46 gost

      Ajoj Dokležovje pa Melinci pa Lagvašje ka človik ne mre vörvati .Škoda besed

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.08.2016 ob 14:48 gost123 gost

      fotografija 1.... ekipa v temno modrih majicah.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.