https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Bojan Petrijan (še) ni uresničil napovedi o izstopu iz Mure 05

17.3.2011  

Po težkih besedah, ki so padale na ponedeljkovem rednem občnem zboru ND Mure 05, je član upravnega odbora Bojan Petrijan napovedal, da bo z naslednjim dnevom podal odstopno izjavo, vendar tega še ni storil in se o tej potezi po njegovem odgovoru sodeč še vedno odloča. 

Na ponedeljkovem rednem občnem zboru Nogometnega društva Mura 05 je bilo predstavljeno aktualno finančno stanje kluba, ki različnim upnikom še vedno dolguje 75 tisoč evrov, dolg pa se ne zmanjšuje, ker se poplačujejo zaostale obveznosti, ne pa tudi tekoče obveznosti.

 Člani kluba niso bili povsem zadovoljni z odgovori Bojana Petrijana

Veliko polemik je bilo v ponedeljek tudi o tem, da je bilo predsedniku Miroslavu Topiču ob prevzemu funkcije zagotovljeno, da dolg kluba znaša le 13 tisoč evrov, a je ta bil dejansko nekajkrat večji. Zaradi tega je takrat edini član upravnega odbora Bojan Petrijan moral znova pojasnjevati, kako so se odvijali dogodki konec leta 2009 in v začetku leta 2010, z njegovimi odgovori pa člani kluba večkrat niso bili zadovoljni.

O napovedani odstopni izjavi še vedno razmišlja

Stvari so šle tako daleč, da je Petrijan napovedal, da bo v torek podal odstopno izjavo, kar pa se do včeraj še ni zgodilo. Na naše vprašanje, ki smo mu ga posredovali včeraj, ali je že oziroma ali še bo storil to, kar je napovedal, nam je odgovoril, da bo svojo odločitev sporočil vodstvu Mure 05. Kdaj bo to storil, ni pojasnil. 

    Komentarji

    1. peroksidna
      17.03.2011 ob 12:07 peroksidna

      Pa ne, da je to ta Petrijan Bojan, ki je spisal tisto veleumno diplomsko nalogo z naslovom ZAZNAVANJE KAKOVOSTI STORITEV NA PODROČJU ŠOLANJA PSOV in to na EPF v Mariboru. Povezava http://www.epf.uni-mb.si/ediplome/pdfs/petrijan-bojan.pdf Sem namreč zadnjič, ko ste pisali o tisti diplomski nalogi v zvezi z burekom, malo googlala in sem našla še nekaj cvetk. Ta me je posebej zbodla, ker človek prihaja iz naših logov. Samo ne vem, če gre za istega človeka? Če ja, potem verjetno ne bo velike škode, če bo izstopil iz upravnega odbora ND MURA 05. MURI 05 želim veliko uspeha in čim hitrejšo vrnitev v prvo ligo .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. blue
      17.03.2011 ob 12:37 blue

      ja to je ta :D, sicer je še kar nekaj takšnih diplom ali vseeno! najbolj bode laž, katero je posredoval sedanjemu predsedniku Topiču, ki se res trudi za Muro!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. p0arum
      17.03.2011 ob 12:39 p0arum

      Jaj, jaj, tej naš Bojan, še enkrat več je dokazo, ka so ga samo besede, dejanj pa nega nindre. Samo če ma klub samo malo rad, v kar sicer dvomim, bo odstopna izjava gnes na mize predsednika.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. skrbina
      17.03.2011 ob 12:53 skrbina

      Pa zgleda, tan ge je Bojan ka je vse v k... npr. naša občina, mura... kinološko društvo :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. sotrpin
      17.03.2011 ob 13:25 sotrpin

      Jaj,ta naš Bojan pa se mi resno smili,ker nima jajc in mu modri ne dovoli da bi odstopil,še vedno vstraja.Kako dolgo bo vzdržal,še sam neve a posledice pri njem bodo.Biti direktor.občinske oprave in ,če te tja nastavi politika si večni dolžnik, neglede na ceno,ki bo jo enkrat moral plačati.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. krokas
      17.03.2011 ob 13:30 krokas

      haha, paradoks najprle govorijo o dobrobite, zdaj se pa lepo vidi, da gre odzadaj za interese (MZ)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. Sobocan
      17.03.2011 ob 13:51 Sobocan

      Ce je dal napoved ali obljubo te more odgovorno odstopiti. Če nej pa laže ali kak?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. p0arum
      17.03.2011 ob 13:54 p0arum

      In takšni kljukci vodijo občino, nej čudo ka je tak kak je, ka majo več posla sami s sebof, kak pa ka bi se ukvarjali z razvojem pa dobrobitjo naše občine.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. Sobocan
      17.03.2011 ob 13:58 Sobocan

      nema veze zdaj ta zadeva z občino. Če je dal obljubo de jo mogo držati. Če je seveda istina, ka je dal obljubo. Te sploj nega dileme, ka more iti kraj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. murazavedno
      17.03.2011 ob 21:32 murazavedno

      štihec+petrijan= mafija keriva sta odpelala polaniča zdaj pa naj občina pejneze davle ka nite centa nedajo rajše za krožišče pm

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. silvobelec
      17.03.2011 ob 22:32 silvobelec

      Kelkor slabonamernosti kak san vido v ton članki.Tisti ka osebno poznate petrijana, pa glede na to ka na ton portali pišete eni in isti (buzeti, štefanec, špilak jožek pa še mogoče kakšen ka je pri voli) z 10 različnimi vzdevki, znate ka je Petrijan z muro mel samo dober namen. Pa ka je sposoben človek viskih osebnih vrednot. Za razliko od mnogih. Tudi Topič je dober pa tudi naiven dečko. Tu ga zdaj napelavate pa svajuvlete s Petrijanom. Na konci mo škodo meli samo gledalci fusbala nišče drugi. Koga briga ka je Petrijan mel naslov diplomske naloge? Ste poglednili ka ma za naslova diplomske naloge "novinar" toga portala? Pa ka ma za naslova diplomske naloge ? Ta portal se gre kvazi novinarstvo samo takrat (to man statistično dokazano) kda je predmet Anti Štihec (oz povezano z njim) pa vse kar je v korist ustanovitelja zavoda Roka, ki financira ta portal, Roberta Celeca, dežurnega klovna soboškega SDS. Potem skoraj identične stvari slišiš na mestnem svetu. BLAMAŽA. Navadni lakaji pa bleferji.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. repincln
      18.03.2011 ob 8:08 repincln

      Strinjan se s silvombelecem. Nihce je nej popoln, niti vij na pomurci, niti ovi na sobotainfo, niti stihec niti celec pa tak dale. Skodo pa delate nam, obcanom. Sramota.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. mura20
      18.03.2011 ob 9:16 mura20

      no kelko san ge čul, je Petrijan ena najbole osovraženih oseb na občini. Taka me ne čudi ka se ga ščejo tudi v Muri znebiti,..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. bockor
      18.03.2011 ob 9:26 bockor

      pa ka ma veze zdaj što pa kaj pa kak. Majster Petrijan je dal obljubo kere očitno ponovno nede izpolno. Na soboški ulici pa je znano, ka ga marsišto nemre prenašatai;).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. ms-d
      22.03.2011 ob 12:43 ms-d

      samo ka se naj zna,ka je petrijan dal g,topiću drugačne podatke o dolgov v muri kot tudi njegovi kolegi ki so g. topića nagovorili za prevzem nk mure.sedaj pa naj oni rešijo to zadevo in tudi mi kot gledalci nemremo vplivati na njih,samo lahko pomagamo muri z gledanosti oziroma z obiskom na tekmah.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.