https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Prekmurec Adrian Gomboc za las ob odličje

8.8.2016  

Prekmurski judoist Adrian Gomboc je v kategoriji do 66 kilogramov na olimpijskih igrah v Rio de Janerio prikazal odlične predstave. Ob nesrečnem porazu v polfinalu je izgubil še boj za tretje mesto in na svojih premiernih poletnih olimpijskih igrah končal na 5. mestu.

Prekmurski ljubitelji športa so v poznih nedeljskih urah stiskali pesti za mladega prekmurskega judoista Adriana Gomboca, da bi mu na na njegovih prvih poletnih olimpijskih igrah uspelo osvojiti odličje za Slovenijo. Potem ko ga je v polfinalu ugnal Italijan Fabio Basile, je moral v repasažu v boju za bron premoč priznati tudi Uzbekistancu Rišodu Sobirovu. Enaindvajsetletni Prekmurec je do polfinala nanizal tri zmage. V prvem dvoboju je s hitrim iponom premagal favoriziranega aktualnega evropskega prvaka Gruzijca Važo Margvelašvilija, nato je z dvema vazarijema odpravil Zambijca Matthewsa Punzo, v četrtfinalu pa je bil boljši še od Kanadčana Antoina Boucharda. Njegov nastop pomeni pravo presenečenje in dobre obete za velike uspehe judoistične ekipe, katere nastopi se bodo zvrstili v naslednjih dneh.

Foto Olimpijski komite Slovenije

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.08.2016 ob 7:42 gost

      Tudi to je lep uspeh. Čestitke.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.08.2016 ob 8:44 gost

      Bravo Adrian ! Res tudi to je lep uspeh . O takih uspehih sanjajo mnogi , čeprav je danes čedalje manj mladih , ki so pripravljeni garati za uspeh . Žal je tudi podpora okolja takšnim uspehom premajhna ampak Adrian kot si rekel , tvoj čas prihaja in čestitke tudi za to , da imaš cilj in voljo še za v naprej . Naj ti uspe vse, kar imaš zadano v svoji karieri.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.08.2016 ob 10:27 gost

      A ni on Pomurec??

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.08.2016 ob 13:03 Pax gost

      Čestitke! Z malo več športne sreče bi lahko bila medalja. Pa nič zato. Bo pa na naslednji olimpijadi.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.08.2016 ob 21:42 judo veteran gost

      Priklon tvojemu nastopu na RIJU 2016. V naslednjem olimpijskem ciklu boš pridobil še izkušnje in samozavest za nastop v domovini Juda 2020. Še se bomo veselili tvojemu uspehu. kjer bo več športne sreče.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.