https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Pero Lovšin v Korovcih navdušil tako staro kot mlado

Korovci, 15.08.2016 ob 10:00  

Bogat nedeljski dan v Korovcih, ko so potekale Turistično kmečke igre Občine Cankova, zabava s skupino Zlata žila, druženje mladih s klovnoma Anchy+Stanchy, skupno kuhanje piva Korovčar 2016 in degustacijo najboljših piv celega sveta, je zvečer zaokrožil nastop Pera Lovšina in njegove skupine. Tako so tega dne v Korovcih na svoj račun prišli vsi rokerji in rokerice od blizu in daleč, mladi in malo manj mladi.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.08.2016 ob 16:00 gost

      Kakše babe, ulala.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.08.2016 ob 21:01 muja gost

      Ka v Korovcaj izgubljajo posluh? Halo zlata žila? žalost, drugače ne ven tega opisati

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.08.2016 ob 13:43 Stewen gost

      JENAMENA, KOROVCI! - Dokaz, da zabavna prireditev uspe tudi brez ritkaste Bačičke in drugih zabavljačic, recimo Učiteljic, so - kot berem v poročilu - Korovci. Peter Lovšin, ne ravn šlank rocker, je bil uspešen v Korovcih, znanih po gasilcih. Čestitam! -- S samo slovenskimi ansambli pa bo potekal tudi Jenamena fest v Črenšovcih, ki se začne 17. avgusta. Jenamena (razumi kot: Jezuš Marija), tega skoraj ne morem verjeti. Čestitam. Sam pridem poslušat Navihanke.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.08.2016 ob 14:25 gost

      vi pa zlata žila vejpa to je ansambel to samo za cirkos spada nebi to miziko mel zašenki nej 300 evrov korovci malo ste spadnoli z to muziko vejpa tam sami dobri bendi špilali pa lovšin je nej slab

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.08.2016 ob 20:34 hojladri gost

      čestitke ker ste povabili Lovšina, kapo dol, Pero legenda.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.