https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na gradu Negova poskrbeli za ljubitelje traminca

Negova, 23.08.2016 ob 8:30  

Na zadnji avgustovski ponedeljek so se, tokrat že sedmo leto zapored, na gradu Negova zbrani ljubitelji vrhunskih tramincev. Ob zimzelenih uspešnicah Vlada Kreslina in rockovskih spevih Sama Budne, so lahko poskusili več kot 100 žlahtnih tramincev, ter uživali v vrhunski kulinariki.

Tako kot vsako leto doslej, so tudi letos organizatorji Kultprotur, Mediaspeed, in Vina Steyer na dogodku združili ljubitelje traminskih vin v čudovitem rustikalnem ambientu.

Umetnost in vrhunska kulinarična izkušnja

Poleg najboljših tramincev iz kleti slovenskih in tujih vinarjev, je sedmi Salon Traminec postregel tudi s kulinaričnimi specialitetami 16. kulinaričnih mojstrov: Hiša Pečovnik, Hotel Diana, Hotel Golte, JB Restavracija, Jezeršek gostinstvo, JGZ Brdo, Šunkarna Kodila, Gostilna Lovenjak, Restavracija MAK, Kamp Menina, Gostilna Kaca, Casino MOND, Gostilna pri Ovinku, Turistično društvo LINDAU, Vila Prešeren, Restavracija Sedem in Gostilna Zorko.

Poskrbljeno je bilo tudi za ljubitelje likovne umetnosti. S svojimi kiparskimi deli je za umetnostno edukacijo poskrbel Robert Jurak, kipar in ustvarjalec kulturnih dogodkov. Med obiskovalci pa se je sprehajala tudi grajska priprošnjica za ljubezen in zdravje Apolonija in tudi tokrat izpolnjevala srčne želje.

Glasbena gosta tokrat Samo Budna in Vlado Kreslin

Letošnjo vinsko in kulinarično doživetje sta zaokrožila dva kvalitetna slovenska glasbenika, ki sta neposredno povezana z gradom Negova, Salonom Traminec. In sicer Samo Budna, ki je na glasbeni sceni že 25 let ter legendarni prekmurski glasbenik, Vlado Kreslin

Foto: M.V.

Več fotografij v spodnji galeriji... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.