https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nogometašice Pomurja boljše tudi od Slovana Bratislava

Lendava, 26.8.2016  

Nogometašice Pomurja so zmagale tudi na drugi tekmi kvalifikacij za Žensko ligo prvakov. V Lendavi so premagale Slovan Bratislavo. Tretja, odločilna tekma, bo v nedeljo v Beltincih, ko se bodo pomerile z ekipo Züricha.

Slovan Bratislava - ŽNK Pomurje 2:4 (1:2)

1:0 - Šurnovská (7.min), 1:1 - E. Kos (11.min), 1:2 - Conjar (17.min)
2:2 - Kovalová, 2:3 - Tibaut (80.min), 2:4 - Kolbl (85.min)

rk: Hollá (63.min - 2r), Tothová (95.min - 2r)


Slovan Bratislava: Matušková, Kovalová, Hollá, Juriková, Šurnovská (od 79. Lukačiková), Čahojová (od 57. Tothová), Vrabcová, Švecová (od 71. min Jančová), Hviščová, Kulová in Pračková.

Pomurje: Doneva, Krstić, E. Kos, Nikl, Kolbl (od 89. Marič), Conjar (od 56. Makovec), Rogan, Rozmarič (od 76. Boškan), Prša, Tibaut in L. Kos.

Glavna sodnica: Ana Minić (SRB).

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.