https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Prekmurski olimpijci doživeli dobrodošlico v Murski Soboti

08.09.2016 ob 7:35  

V prostorih Hranilnice prekmurskih dobrot je MO Murska Sobota pripravila sprejem za prekmurske olimpijce.


Mestna občina Murska Sobota je pripravila sprejem za prekmurske olimpijce. Sprejema so se udeležili najboljši rokoborski sodnik na svetu Stanislav Šernek, Boštjan Maček in njegova trenerka ter sestra, Jasmina Maček. Sprejema se zaradi drugih obveznostih ni mogel udeležiti najbolj uspešen prekmurski udeleženec olimpijskih igrah, Adrian Gomboc, ki je v svojem krstnem nastopu osvojil peto mesto.

Župan MO Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek je vsem zaželel dobrodošlico ob vrnitvi. Izpostavil je, da je velika čast, da so nas vsi zelo uspešno zastopali na olimpijskih igrah in da je za vsakega aktivnega udeleženca čast, da se lahko udeleži tako veličastnega športnega dogodka. Ob tem je župan vsem podelil praktične darila kot spomin na uspešno opravljeno delo v Braziliji.

Ob tem so se oglasili tudi udeleženci. Najboljši rokoborski sodnik na svetu Stanislav Šernek je omenil, da je odsodil šest finalnih dvobojev, kar mu predstavlja veliko čast. Zelo je bil kritičen do prirediteljev, ki so se jim dogajale katastrofalne napake v organizaciji. Slabo organizacijo sta tudi izpostavila Jasmina in Boštjan Maček, ki sta povedala, da je bilo prizorišče za tekmovanje mnogo slabše kot v Londonu ter da je sama tekma potekala v težkih vremenskih pogojih. Vsi trije so bili zelo veseli, da je misija Rio za njim in so se vsi zdravi in srečni se vrnili nazaj v Prekmurje.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.