https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Odločite se za študij evropskega regionalnega managementa

07.09.2016 ob 12:30  

Študij vam bo prinesel profesionalno znanje na področju vodstvenih del v javnem in zasebnem sektorju ter znanje s področja optimalnega načrtovanja razvoja regij, večjih mest ter lokalnih skupnosti. Prijave so možne do 20. septembra.


AREMA usposablja diplomante, ki bodo imeli visoko raven profesionalnega znanja, potrebnega za vodstvena dela v javnem in zasebnem sektorju ter na vseh tistih delih, pri katerih se zahteva visoka raven znanja s področja optimalnega načrtovanja razvoja regij, večjih mest ter lokalnih skupnosti. AREMA zato prva v Sloveniji ponuja visokošolski strokovni študijski program »Evropski regionalni management« (ERM), ki je v svetu v obliki različnih specializacij že uveljavljen in priznan.

Program temelji na interdisciplinarnem in primerjalnem pristopu, izkušnjah ter dobri praksi. Študij pa je osredotočen na reševanje konkretnih problemov, kjer se vsaka teorija aplicira v praksi. Poleg znanj s področij regionalnega managementa si bodo naši študenti pridobili konkretne kompetence za nadaljnje delo. Pri tem pa namenjamo velik poudarek individualnemu pristopu oziroma obravnavi naših študentov.

Študijski program »Evropski regionalni management« temelji na interdisciplinarnem in primerjalnem pristopu, zgodovinskih izkušnjah ter dobri praksi. Procesi lokalnih in regionalnih sprememb so v tem študijskem programu obravnavani v kontekstu evropskih trendov na eni strani, decentralizacije na drugi strani ter primerjalnih prednosti za konkurenčnost regij oz. mest. V izobraževalni in raziskovalni program so nedvomno vključeni najkompetentnejši domači in mednarodni strokovnjaki.

Študij  prične oktobra 2016 v Rogaški Slatini. Izvajali ga bodo kombinirano: v tradicionalni obliki, in sicer en konec tedna na mesec (petek popoldne, sobota, nedelja dopoldne), ki bo podprta s študijem na daljavo. Za bivanje v Rogaški Slatini zagotavljamo prenočišča po zelo ugodnih cenah (v penzionu za 18 € na dan oz. v hotelu Zagreb 4* za  49 € na dan). Šolnina za letnik prve generacije s popustom znaša 2.000 € in 200 € vpisnine. V primeru vpisa 20 študentov iz Pomurja bo študij izveden v Pomurju.

Podrobnosti iz razpisa

Študij traja tri leta in obsega 180 ECTS kreditnih točk. Diplomant-ka dobi strokovni naslov diplomant-ka evropskega regionalnega managementa (VS).

Kandidati se na razpis prijavijo v terminu od 20. 8. 2016 do 20. 9. 2016.

Kandidati se na razpis prijavijo tako, da izpolnijo elektronsko prijavo na spletni strani www.arema.si. To prijavo natisnejo, jo podpišejo ter z zahtevanimi dokazili o izpolnjevanju pogojev po pošti pošljejo na naslov AREMA, Kidričeva ulica 28, 3250 Rogaška Slatina. Zadnji rok za prijavo je 20. 9. 2016. Vse podrobnosti razpisa najdete v PRIPONKAH ali na njihovi spletni strani – TUKAJ.

Visokošolski zavod AREMA bo po  20. 9. 2016 sprejemal prijave kandidatov, ki bodo izpolnjevali vpisne pogoje le, če bodo ostala še prosta vpisna mesta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Fotogalerija

Komentarji

!Za komentiranje se morate prijaviti

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.