https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prvi dobrodelni dogodek za deklico iz Kroga veličastno uspel

Murska Sobota, 22.09.2016 ob 12:00  

V Gledališču Park je potekal prvi dobrodelni kulturni dogodek za 8-letno Luno Sofijo Wenig, ki nujno potrebuje operacijo v Izraelu.

Pred kratkim je Prekmurje presenetila novica o 8.letni Luni Sofiji Wenig iz Kroga, ki jo je doletela ishemija možganov in huda srčna okvara (tetralogija fallot). Na pomoč si jo priskočili v lokalnem kulturnem društvu Kroške tikvi, ki so organizirali dobrodelno gledališko predstavo, kjer se je predstavilo nekaj lokalnih gledaliških skupin s svojimi zanimivimi predstavami.

V nabito polni Gledališča Park smo lahko videli, da se je okolica še enkrat odzvala na pomoč, saj prostega sedeža ni bilo. Publiko so s svojimi skečami zabavali Gledališka skupina Strokovnega društva medicinskih sester in tehnikov Pomurja, Ljubiteljska gledališka skupina Zgrebaši iz Pečarovec, legendarni prekmurski zabavljaški dvojec Macho in Mejke in Ljubiteljska gledališka skupina Kroške tikvi in Ljubiteljsko gledališko skupino Selanski Nemaki.

V svojih predstavah so predstavili različne tegobe življenja in s svojimi smešnimi reševanjem situacij spravljali publiko smeh, ki se ni končal celotno prireditev.

Danes bomo doživeli še glasbeni del dobrodelnega dogodka za Luno, saj bodo nastopili Nika Zorjan, Duo Mistica, Vo Fajne, Muv- Tjaša Cigut in Dorina Gujt, Maša Marič in Moira.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2016 ob 13:23 smc gost

      Direktorica kulture...... je nej mejla časa ka bi točno ob 18.30h prišla ;-) znankar je mogla gumije pumpati pa zato malo zamidila :-)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2016 ob 13:48 pancho vila gost

      Pa daj enjajte s tou direktorico, nej je ona zdaj v prvon plani. Ide se za našo Sofijo. Hvala dobri ljudje.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.09.2016 ob 13:51 dokležovje gost

      Mokošarge Bakovski pa so nej nič predstavili ?Meli so neko igro kak so na glavo skakali v süji mokoš ........ ha,ha ,smešno res

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.09.2016 ob 18:02 smc gost

      Občina naj da,če ma za red bull in podobne norosti bi bilo lepo in spodobilo bi se,da pomagajo deklici.Verjetno bi z tako gesto vsaj malo popravili slab vtis katerega dajejo že 2 leti.Me zanima,če se je župan sploh udeležil te prireditve ?Videl ga nisem in na slikah ga tudi ni ;-)

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.09.2016 ob 18:55 gost

      konji jedni, či su nej za nikuj, SE MORAJO VZORNIKI TEH DEJANJ DRŽATI URE, ROKOV, DATUMOV, KER SO TO NESPOSOBNI TILE PROKLETO DOBRI PLAČANCI - JE SLOVENIJA V PIZDI MATERINI

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.