https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih najboljše dödole skuhala ekipa Püconske freče

Puconci, 04.10.2016 ob 7:00  

Kulturno turistično društvo Puconci je povabilo na Dödolijado in kulinarično razstavo za zlato kijanco. Kulinarični dogodek je potekal na igrišču OŠ Puconci.

Tekmovalne skupine so imele 1,5 ure časa, da pripravijo najboljše dödole. Pomerilo se je 16 ekip. Dödole je ocenila strokovna komisija, KTD Puconci pa je podelilo denarne nagrade za 1.,2. In 3. mesto. 1. mesto si je prikuhala ekipa Püconske freče, 2. mesto ekipa OŠ Puconci in 3. mesta se je lahko veselila ekipa Društvo Ščipek. V sklopu ocenjevanja dödolov in kulinarične razstave je potekal tudi kulturni program. Tudi kulinarično razstavo je ocenila strokovna komisija in hkrati podelila denarne nagrade in kijance najboljšim jedem iz naravnih domačih živil. Uradni razglasitvi rezultatov Dödolijade in kulinarične razstave je sledilo druženje ob dobri glasbi in kulinariki.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2016 ob 11:27 domačin gost

      Daleč najboljši , tako po izgledu , kot okusu , so bili dodoli gostilne Dominko iz Odrancev ! Vidlo se je , da so mojstri v pripravi , kajti tole jed dela praksa, ne teorija ! Če nebi zmagali domačijni, potem bi bil ogenj v strehi. Takole je vsaj namigoval tudi moderator gos. Milan Zrinski----bivši domačin ! Skratka, uspelo je !?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2016 ob 8:54 gost

        Eni pa res čutite neizmerno potrebo po pametovanju, ampak kaj čemo, tudi takšni morajo živeti.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.