https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: V Puconcih potekala revija cerkvenih pevskih zborov Občine Puconci

Puconci, 09.10.2016 ob 12:15  

Občina Puconcih je v soboto povabila na prvo prireditev ob 19. občinskem prazniku. Svečan teden praznovanja so otvorili z revijo cerkvenih pevskih zborov Občine Puconci, ki je potekala v Kulturnem domu v Puconcih.

Revija cerkvenih pevskih zborov Občine Puconci poteka vsakič v drugi cerkveni občini. Letos bi revija morala potekati v Vadarcih, vendar pa so zaradi prostorske stiske dogodek premestili v Kulturni dom Puconci, je v pozdravnem nagovoru pojasnil pastor Anton Sukič. Nastopili so pevski zbori Evangeličanske cerkvene občine Bodonci, Evangeličanske cerkvene občine Puconci, Župnije Pečarovci in Binkoštne cerkve Vadarci s svojim repertoarjem pesmi.

Na reviji so tako kot prvi nastopili Mladinski ansambel ECO Bodonci, sledil je nastop Glasbene šole Bodonci. Nato se je na oder podal Mešano cerkveni zbor župnije Pečarovci, katerim je sledil nastop Ženskega cerkvenega zbora Puconci. Kot zadnji je na reviji nastopil Mešani pevski zbor Maranata BC Vadarci. Preden pa se je večer zaključil, so se vsi nastopajoči zbranim predstavili s skupno pesmijo »Svoj pogled«.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2016 ob 13:48 Stewen gost

      EKUMENIZEM - V moji vasi je živel mož - Saboličov Štejf - ki je večkat rekel: Dva sta krijža (tabli) Mojzeša, eden je edini Bog! To (eden Bog vsem) se je izpričalo v Puconcih, kjer so lepo izzvenele pesmi treh verskih skupnostih.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.