https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Markišavci dokončno dobili kolesarsko stezo

Markišavci, 19.10.2016 ob 9:00  

Krajevna skupnost Markišavci je po dolgotrajnih letih dobila kolesarsko stezo.

Krajevna skupnost Markišavci je pridobila kolesarsko stezo, za katero so si prizadevali več let. Zapleti in težave, ki so obkrožale gradnjo kolesarske steze, so postali preteklost. Novo pridobitev sta odprla župan MO Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek in predsednik KS Markišavci Milan Horvat.

Župan MO Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek je dejal, da je bila investicija za dokončanje kolesarske steze znašala 60 tisoč evrov. Sam je dejal, da se je zgodilo nekaj napak pri projektiranju projekta, ki pa so sedaj preteklost. Zavzel se je, da bo Murska Sobota čim bolje urejena s kolesarskimi potmi, saj bodo samo urejene poti spravile več ljudi na kolo. Med drugim je povedal, da bodo povezali kolesarsko pot od BTC-ja do Markišavcev in bi se s tem zaključil kolesarski krog v občini. Ob koncu je povedal, da se projekt murskosoboške obvoznice premika, saj bi se lahko projekt realiziral v naslednjih dveh ali treh letih.

Predsednik KS Markišavci Milan Horvat se je zahvalil županu in občini, ki je poskrbela za novo pomembno pridobitev, ki bo prebivalce Markišavcev še bolj povezala z mestom. Sledila je slavnostna otvoritev nove kolesarske poti, po kateri sta se simbolno zapeljala Jevšek in Horvat ter tako odprla stezo, ki bo dokončno omogočila varno vožnjo kolesarjev na relaciji Murska Sobota - Markišavci.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.10.2016 ob 9:17 Stewen gost

      AMERIKA, KATAR, PALESTINA,, SLOVENIJA - V današnjem Pomurcu smo brali o uspehu letalca Petra Podlunška v Ameriki, o uspehu kolesarja Žiga Horvata v Katarju, o gostovanju Roka Bagaroša v Palestini in - o kolesarjenju soboškega župana (brez čelade) po kolesarski stezi MS-Markišavci. Nedvomno: sami ljubitelji "brzine". Pripis: nekaj sem "moral" napisati., sicer ne bu bil "v formi"

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2016 ob 9:43 bremza gost

      sami brziči, da bi nan razvoj Pomurja šel s tako brzino naprej, bi bili daleč naokrog NUMERO 1.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.10.2016 ob 9:46 jovo gost

      oprosti Stewen, prekesno san vidu, kdo je pametno napisal, pa sem se poimenoval bremza, drugače sem jovo, pristaš tvojih pametnih zapisov

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.10.2016 ob 12:06 gost

      Sami pozeri.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.10.2016 ob 13:59 begi gost

      SRANJE U BOJAMA ! primitivizem--nikšega kult. dogodka nej bilo , ob tej priložnosti !?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.10.2016 ob 14:55 gost

      Kolesarske steze so na Zahodu nekaj najbolj normelnega, tu pa zaradi nekaj 100 m prava norišnica.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.10.2016 ob 19:00 gost

      Delovna mesta naj rikta pa naj te pozira . Pred volitvami ga je bil sam GOBEC zdaj pa nič iz njega. Realni smo to itak vedeli. Izvolili so ga BUMBARI ki imajo od tega korist - MAGARCI Naj gre v PENZIJO kamor tudi sodi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.