https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mlajše selekcije NK Planika Turnišče na obisku pri njihovem glavnem sponzorju

8.11.2016  

Člani mlajših selekcij NK Planika Turnišče in njihovi trenerji so se skupaj s starši ter starimi starši v času krompirjevih počitnic odpravili na obisk svojega glavnega sponzorja in sicer podjetja Planika Turnišče d.o.o..

Ob obisku so spoznali delovni proces proizvodnje visoko kvalitetnih čevljev, ki se prodajajo po celem svetu in katere  kupci že vrsto let povezujejo s kakovostjo, tradicijo in prepoznavnostjo. Direktor Planike Turnišče d.o.o. Stanislav Draškovič je z veseljem podprl idejo trenerjev in tako na široko odprl vrata podjetja Planika Turnišče d.o.o., ter skupaj s pomočjo zaposlenih v podjetju pokazal vsem obiskovalcem, kako poteka njihov delovni proces proizvodnje visoko kvalitetnih čevljev.

Pri ogledu delovnega procesa je kar nekaj članov mlajših selekcij prvič videlo svoje starše na delovnem mestu v tovarni Planika Turnišče d.o.o.. Ob koncu obiska so se trenerji NK Planika Turnišče zahvalili direktorju za večletno nesebično podporo pri nabavi športne opreme, vadbenih pripomočkov in drugih pomembnih stvari za vse člane mlajših selekcij NK Planika Turnišče. Po končanem obisku je sledila zaslužena malice za vse obiskovalce, katero so jim nesebično omogočili Mlinarstvo in Oljarstvo Premoša iz Turnišča, trgovina TUŠ Market Žalik iz Renkovec in Gostilna Škorpijon iz Turnišče.

Foto: nkturnisce.com

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija