https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Melanija in sin Barron ne bosta živela v Beli hiši

21.11.2016 ob 13:30  

Bodoča prva dama ZDA in trenutno prav gotovo najbolj znana Slovenka na svetu Melania Trump in njen desetletni sin Barron se z Donaldom Trumpom ne bosta preselila v Belo hišo, poroča New York Post.

Prva dama in prvi sin bosta namreč ostala v New Yorku v bleščeči in razkošni Trumpovi stolpnici, kjer ima družina penthouse. Razlog za tako odločitev naj bi tičal v Barronovem šolanju, saj oče in mati želita, da bi se še naprej šolal v zasebni šoli na Upper West Sidu v New Yorku. »Melania in Barron sta si izjemno blizu, še bolj pa sta se zbližala med predsedniško kampanjo,« je za časopis povedal neimenovani vir, navajajo slovenske novice. »Kampanja je bila za Barrona naporna, ona pa si želi, da bi vse skupaj nanj vplivalo kar se da malo.« Drugi vir razkriva, da bo Melania moža obiskovala v Beli hiši, toda njena prioriteta ostaja sin.

Foto: rtvslo.si

Bela hiša v New Yorku

»Melania zelo podpira svojega moža in bo kot prva dama dala vse od sebe,« je še povedal vir in dodal, da obstaja verjetnost, da se bosta z Barronom v Belo hišo preselila konec šolskega leta, toda dokončne odločitve družina še ni sprejela. »Barronu je resnično predana,« razkriva vir. V skladu z odločitvijo naj bi Trump okrepil varovanje v nebotičniku, kjer bosta še naprej živela žena in sin. »Ta stavba bo postala Bela hiša v New Yorku,« je ob tem povedal Jim Reese, nekdanji poveljnik enote Delta Force. Barronu in Melanii bo v prihodnje na vsakem koraku sledilo neznano število varnostnikov, agentov in voznikov, ki bodo skrbeli, da bo desetletni Barron varno obiskoval šolo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.