https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Grad odstopil, Beltinci so si premislili

04.12.2016 ob 11:00  

Občina Grad je sprejela sklep, da odstopa kot nosilna občina projekta Oskrba s pitno vodo Pomurje B. 


Občina Grad je sprejela sklep, da od 1. decembra odstopijo kot nosilna občina projekta Oskrba s pitno vodo Pomuje B. Projekt se naj bi zaključil 31.12. 2016, a zaradi nestrinjanja občin Beltinci in Murska Sobota uspešnost projekta visi v zraku. Obe občini nista izpolnili zahtevanih zahtev, kot je v primeru občine Beltinci prenos premoženja v upravljanje na javno podjetje, medtem ko MO MS ni sprejela elaborat o ceni vode.

Vendar je poteza občine Grad po poročanju Pomurje.si vplivala na odločitev občine Beltinci, ki so spreminili svojo odločitev, saj so podpisali pogodbo o prenosu premoženja v upravljanje na javno podjetje Vodovod sistem B. Tišinski župan Franc Horvat je pripravil nov aneks k pogodbi, ki ga morajo potrditi še občinski sveti preostalih občin. Zgodba še vedno nima zaključka, saj v primeru neupoštevanja svojih obveznosti, ki jih imajo občine ustanoviteljice, jim grozi vračanja evropskih sredstev iz uredbe 1083/2006. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2016 ob 13:14 Kpameti gost

      Hahahah kapitalizem na vrhunci :) fse lepo laufalo, pejnezi se pokaserajo a naidnauk se nejde dogučati. Pejneze pa de vračau što? :)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.12.2016 ob 20:30 brezpameti gost

        Malo bi bilo potrebno narediti tudi po kalkulacijo in dodati še manjkajoče ter potegniti črto ! Kaj pa bodo sedaj delali dosedanji vzdrževalci vodovodov ??

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2016 ob 21:10 vili gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.12.2016 ob 22:25 gost10 gost

      Avtor prispevka, nimaš pojma kaj pišeš in zavajaš in lažeš ljudem. Za neresnične podatke bo potrebno tudi odgovarjati. Občina Beltinci se nikakor ni premislila, ampak je navedla štiri svoje zahteve in tudi prva sestavila aneks k pogodbi in podpis do izpolnitve zahtev nima nobene veljave. Sramota, še enkrat avtor!!!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.12.2016 ob 12:20 gost

      Vodna mafija že dela,, ste čuli direktorsko. Plačo vodovoda,,,da te kap,,7000evr ma place,,sramota za vodovod,,jes tomi pravin atomska bomba,,pa te vidli čez čas,,kak si te direktor telko zasluzi,pa to je lomaj začetek,, ka pa se z toga bo,,Tomi se pravi vodna mafija,,sramota za te vodovode,,bogatijo se na siromašnon, delavskon ljudstvi,,te se se pa tak kazejo na ven,,sram jih je lejo,pa hvala za sodelovanje

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.