https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ta hip se v Pomurju išče pomočnik direktorja, skrbnik podjetnikov in prodajni zastopnik

08.12.2016 ob 7:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.


MARTMETAL, proizvodnja in storitve, d.o.o. išče pomočnika direktorja za določen čas 12 mesecev. Pogoj je 5 let delovnih izkušenj ter dobro znanje angleškega in nemškega jezika. Prijava je mogoča do 9.12.2016.

Borut Radovčič, posredništvo zdrave prehrane s.p. išče prodajnega zastopnika za nedoločen čas. Pogoj je srednja strokovna izobrazba in 1 leto delovnih izkušenj. Prijave so možne do 14.12.2016.

SKB banka d.d., Ljubljana išče skrbnika podjetnikov za nedoločen čas. Pogoj je tekoče znanje angleškega jezika. Upravna enota delovnega mesta je Murska Sobota. Možnost prijave do 19.12.2016.

Občina Moravske Toplice išče strokovnega sodelavca V za upravne zadeve. Trajanje zaposlitve za določen čas oz. vrnitve javne uslužbenke s porodniškega dopusta. Možnost prijave do 12.12.2016.

Proline varovanje, družba za varovanje ljudi in premoženja, d.o.o. išče varnostnika za določen čas. Prijava je možna do 16.12.2016.

Datatrans, trgovsko, storitvena in transportna dejavnost d.o.o. išče osebo za dostavo blaga doma in v  tujini za določen čas. Pogoj je osnovno znanje nemškega jezika. Prijave so mogoče do 20.12.2016.

Elektroinštalacije Jožef Zrim s.p. išče elektromonterja za določen čas. Pogoj je dobro znanje nemškega jezika.  Možnost prijave je do 16.12.2016.

Niros - kovinarstvo Janez Tišler s.p. išče polirca za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15.12.2016.

Rao, trgovina, gostinstvo in najem d.o.o. išče prodajalca tekstilnih izdelkov in drobne galanterije za določen čas treh mesecev, skrajšan delovni čas. Upravna enota delovnega mesta je Gornja Radgona. Možnost prijave samo še danes.

Elmitel inženiring d.o.o. išče razvijalca programske opreme za določen čas šestih mesecev. Pogoj je dobro znanje angleškega jezika. Možnost prijave je do 29.12.2016.

Podrobnosti in vsa preostala delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.