https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Elektro Maribor sredstva namenil pomurskim humanitarnim organizacijam

13.12.2016 ob 14:00  

Murskosoboška enota podjetja Elektra Maribor je tudi letos z donacijo obdaril murskosoboški Rdeči križ, Škofijski karitas Murska Sobota in Evangeličanska humanitarne organizacije - Podpornica.

V prostorih murskosoboške enote podjetja Elektra Maribor je vodstvo podjetja predalo donacijo trem humanitarnim organizacijam, ki delujejo na področju Prekmurja. Zbrane je prvo pozdravil predsednik uprave Elektra Maribor, mag. Boris Sovič: "Sredstva smo tudi tokrat namenili dejavnostim za pomoč ljudem. Tokrat podpiramo programe murskosoboških humanitarnih organizacij, ki si prizadevajo rešiti težave ljudi v stiski."

Akcijo je tudi pozdravil vodja murskosoboške enote Elektra Maribor, Uroš Kolarič, saj je v svojem nagovoru dejal, da družba tako izkazuje družbeno odgovornost, saj so tudi njim v času žleda prav humanitarne organizacije nudile pomembno pomoč za reševanje škode.

Sledile so zahvale predstavnikov območne enote murskosoboškega Rdečega križa, Škofijski karitas Murska Sobota in Evangeličanske humanitarne organizacije, ki bodo donacijo v vrednosti 1500 evrov porabili za poplačilo položnic, ljudsko kuhinjo, pakete hrane, ki bodo poskušali izboljšati življenje tistim, kateri pomoč resnično potrebujejo v prazničnih časih.

Več slik v spodnji galeriji....

 

 

    Komentarji

    1. gost
      13.12.2016 ob 14:23 gost

      Dajte tistim,ki pomoč RESNIČNO potrebujejo !!! Ne pa da dajete vsevpreg, tusdi takšnim,ki nikakor niso pomoči potrebni, so pa prijatelji od tistih , ki tole delijo .Dosti jih poznam ,ki se potem s tem hvalijo , da na Karitaasu dobijo , samo če hodijo v cerkev.!V bližnji okolici poznam dosti takih, saj vidim ko te stvari nalagajo , prepakirajo nazadnje pa nimajo komu dati in dobijo taki , ki nikakor niso upravičeni do tega .To delijo tako samo taki , ki so pobožni , do te mere , da so pri teh skledah , ko se kaj deli , iz svojega žepa pa ne dajo nikomur niti trohice in so njihova vrata pred pomočipotrbnimi ZAKLENJENA ! Poznam jih !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.12.2016 ob 14:49 gost

      Na RK Lendava povedo po telefonu, da še niso prejeli paketov(mislim, da trgovina TUŠ), in da ne vedo, kdaj jih bodo. TE PA SO PREJELI 22.11.2016??? Torej popolno sprenevedanje, laganje. In taki delajo na "kao" organizacija za pomoč, sramota. A so privilegirani njihovi pajdaši, ali delijo po vzoru "ko če kome, ako ne svoj svome"Temu pa naj bi se reklo humanitarna organizacija!Dobijo pa taki, da ne moreš verjeti, Taki pobožni so največji greh te skupnosti, predstavljajo se za ljudi, so pa ena velika g****.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.12.2016 ob 18:27 Stewen+ gost

      VSAKOLETNO SLIKANJE - Rad bil moder kot Salomon, ampak mu se sežem do kolen. "Muči" me radornost Elektra Maribor, ki ob koncu leta "donira" po nekaj tisočakov v dobre namene, kar je zelo v redu, saj ni nikjer zapisano, da mora to početi in ta denar bi lahko porabil znotraj firme. "Problem" pa je, ker to počne z veliko medijsko podporo, kajti direktor Sovič in lokalni vodilni se že nekaj let samo zato dajo snemati, slikakati in govoriti medijih. Tudi po tem pojavljanju vemo, da je leto neverjetno hitro naokrog. - Predlagam solomonsko rešitev: donacije še naprej, pisno obvestilo medijem, koliko in komu so nakazali pomoč; prejemniki denarja pa naj bi poročali, za kaj so ga (u)porabili. Seveda so Elektrovi tisočaki le kaplja v morju potreb.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2016 ob 13:15 pištek gost

      Kdo bo pa meni dal?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.12.2016 ob 20:05 Stewen+ gost

      ENERGIJA PLUS - Nekoč je bil en Elektro Maribor, pozneje pa se je iz njega "izleglo" podjetje Energija +, ki nam dobavlja in zaračunava elektriko, medtem ko je dejavnost Elektra "infrastruktura". V sredo, 14. decembra, je Pomurec objavil slke in tekst o predaji 2.000 evrov odtroškemu oddelku bolnice v Rakičanu, enaka zneska pa je Energija darovala tudi bolnišnicama Ptuj in Maribor. Tudi za tega darovalca naj velja moja pripomba: - darovi da, slikanje, snemanje... pa ne. Osebna publiciteta pa le, ko bi oziroma bodo gospodje dali prispevek iz svojega žepa

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.