https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Pihalni kvintet Slovenske vojske pričaral božično vzdušje

19.12.2016 ob 11:00  

Pihalni kvinter Slovenske vojske je v organizaciji ECO Moravske Toplice in evangeličanske cerkve v Moravskih Toplicah na poslednjo advetno nedeljo izvedel božični koncert Pihalnega kvinteta Slovenske vojske. Kvintet je z izborom svojih melodij navdušil zbrano občinstvo, saj so pričarali pravo praznično božično vzdušje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.12.2016 ob 11:33 Stewen+ gost

      VOJSKA V CERKVI! No, ja - glasbeniki v uniformah in na plačilni listi Slovenske vojske. Tako (z glasbenimi instrumenti) so veliko bolj miroljubni kot pa,če bi nosili kake "igrače" za streljanje. Pišem "na pamet", saj nisem bil na koncertu, sodeč po slikah, pa je bilo še nekaj sedežev nezasedenih, pa se mi postavlja vprašanje, le zakaj ni bilo kaj več poslušalcev. Morda bi bila potrebna tudi "koordinacija" s Termami 3000 in Vivatom, od koder bi najbrž tudi prišlo ducat ali več poslušalcev. Razigran Božič želim!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.12.2016 ob 11:42 pfg+ gost

      na slikaj ni videti - pogrejšan generale iz m.sobote g. Lipiča in dr. Štajnerja - po vsej verjetnosti ne znata moliti .........

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.