https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Aeternum navdušili v Černelavcih

22.12.2016 ob 12:00  

Moški vokalni kvintet Aeternum je očaral černelavsko občinstvo na poslednji advetni nedelji v tem letu.

Kulturno turistično društvo Černelavci je povabilo na svojo poslednjo adventno nedeljo v tem letu moški vokalni kvintet Aeternum. Člani moškega vokalnega kvinteta Aeternum že od leta 2004 razvajajo poslušalce širom Slovenije, v domačem glasbenem prostoru pa si vse bolj utrjujejo svoj renome.

Število njihovih nastopov se z leti močno povečuje in petje postaja njihova dnevna beseda. Velika naklonjenost do glasbene umetnosti jih vodi po številnih poteh in bogati njihov širok repertoar. Člani se poznajo že vrsto let in prav njihova spontanost, muziciranje in nevidna komunikacija na odru, dajejo skladbam živo obliko, ki prodre do slehernega poslušalca. Umetniški vodja skupine je Andrej Tibaut.

Skupina Aeternum črpa bogato glasbeno dediščino iz znamenitega New Swing Quartet, ki jim predstavlja glavno inspiracijo za njihove zanimive glasbene nastope. Njihovo glasbeni nastop se je večkrat prekinil z aplavzi občinstva, ki so uživali v glasbenih vragolijah skupine Aeternum.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.12.2016 ob 12:57 gost

      Moraš pa res biti čisto brez posluha, da te navduši Aeternum. No, glede na starost poslušalcev ...

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.12.2016 ob 13:28 palčka gost

      Sem bila tam in sem bila zadovoljna... Pa dobro izgledajo,. :) :) :)

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.12.2016 ob 14:47 gost1 gost

      zanimivo bi bilo slišat kakšno pesem od gost , kože tak ve kritizirat :):)

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.