https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ko igra Duo Nostalgija, Branku Čakarmišu srce razbija

27.03.2011 ob 21:07  

Na šovu Slovenija ima talent nastopata tudi Prekmurca, oče Miran in sin Kristijan, Duo Nostalgija iz Tešanovec. Tako na predizboru kot v naslednjem krogu, na avdiciji, sta očarala žirijo.

"Glasba je del najinega življenja," pravita Kristijan in oče Miran, ki sta kot Duo Nostalgija začela nastopati pred petimi leti na raznih zabavah. Miran znan kot "tešanovski ozrioma prekmurski Mišo Kovač" je sicer imitator večih, številnih pevcev iz bivše Jugoslavije, Slovenije in drugih. Letos sta se prijavila tudi na šov Slovenija ima talent, ravno zaradi boljše razpoznavnosti in da se pokažeta še širšemu občinstvu, celotni Sloveniji. Na predizboru v Murski Soboti sta si Prekmurca zagotovila vstopnico za naslednji krog, in sicer za avdicijo pred žirijo in publiko v ljubljanski Drami. Z neverjetnim glasom in odličnim nastopom sta publiko dvignila na noge, navdušila pa sta tudi samo žirijo in si tako zagotovila vstop v naslednji krog.

Žirija očarana, Duo Nostalgika pa sta se med samim nastopom počutila super

Prekmurca se pred nastopom nista kaj dosti naprezala niti se ozirala na žirijo, čeprav je začetek njunega nastopa bil malo pod pritiskom, predvsem kako bo reagirala žirija, "ko pa naju je publika začela bučno spodbujati, sva se sprostila in opravila svoje, kakor sva si želela," pravita in dodajata, da so njuni občutki neverjetni, med samim nastopom sta se počutila super, predvsem dvig publike na noge pa jima je dal še večje zadovoljstvo.Tričlanska žirija, ki jo sestavljajo Branko Čakarmiš, Lucienne Lončina in Brane Kastelic, so brez premisleka s trojnim ja Prekmurcema dali vstopnico za naslednji krog.

Foto: 24ur.com

Branko Čakarmiš dodaja: "To je bil najbolj iskren nastop na tem šovu. Pokazala ste vse, kar premorete Prekmurci. Pravijo, da so v Prekmurju najbolj iskreni ljudje, vidva sta nocoj to dokazala, zato dobita ja." Brane pa svoj ja utemeljuje: "Super nastop, za prebrisanost in talent - ja!" Čeprav sta glasbenika s svojim nastopom zelo zadovoljna, "bil je boljši, kot sva pričakovala", sta bila presenečena nad odzivom publike in komentarji žirije, ob trojnem ja pa sta občutila nepopisno veselje.

Neverjetni občutki tudi takoj po prikazani avdiciji

"Ravno, ko je bil najin nastop včeraj na televizijskih ekranih sva se nahajala v Ljubljani in šla mimo lokala, kjer so nama ljudje čestitali in vabili na pijačo, tako da sva bila deležna še nepopisnega veselja tudi s strani gledalcev televizjskih ekranov. Med potjo iz Ljubljane v domači kraj je bil odziv prav tako neverjeten, zvonili so telefoni, prav tako pa padale pohvale in čestitke," pravita. Za naslednji krog ju čaka predizbor v polfinale in upata, da jima bo uspelo ter da pokažeta še več svojega talenta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Goricki
      28.03.2011 ob 20:00 Goricki

      he he, legendi sta!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.