https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tudi letos lučke pri Hozjanovih na Hotizi navdušujejo

Hotiza, 27.12.2016 ob 9:00  

V nedeljo, na božični večer, so pri Hozjanovih na Hotizi tudi letos prižgali lučke in blagoslovili jaslice. V kulturnem programu je nastopila tamburaška skupina Bisernica iz Razkrižja.

Ogledate si lahko nepozabno božično atrakcijo, ki privablja obiskovalce od blizu in daleč. Božički, snežaki, jelenčki, angeli, jaslice in druge atrakcije bodo krasili vrt in okolico hiše vse do 8. januarja 2017.

Pred leti so na dvorišču postavili kapelo s kipom Marije iz Lurda, ki sta jo zakonca Hozjan posvetila v spomin na hčerko Andrejo, ki se je pred leti smrtno ponesrečila v prometni nesreči.  Pri omenjeni družini je pred dnevi bil posnet tudi videospot Alfija Nipiča za skladbo "Molil zate bom".

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2016 ob 12:35 zzzzzetor gost

      grdou, pa povejte ka ščete

      25 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.12.2016 ob 13:31 Stewen+ gost

      ZETOR, ZETOR....KAM SI ZAVIL? - Zgornja vrstica Zetorja ni naklonjena (po)božičnemu veselju v spomin na Rojstvo, zato je dobil prvi nevšeček (klik na pest s palcem navzdol). Iz poročila o Razsvetljavi, Jaslicah, nastopu tamburašev in pevcev ter množičnega obiska...pa je razvidno, da smo Ljudje Prireditev sprejeli za svojo, kot na primer razkrižko Sveto noč. Tudi to, da je Alfi posnel "spot" Molil zate bom, šteje. Je priznanje Hozjanovim, ki se ne morejo sprijazniti z izgubo hčerke. In ko vidijo množico ljudi, verjemem, da jim je lažje.

      22 41 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.12.2016 ob 13:47 renkovci reko gost

      To je nič drugo kak vö metanje in samohvaljenje .

      30 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.12.2016 ob 17:02 gost 4 gost

      grdou, pa ven metanje,kaj je za vaju sploh lepo in ne ven metanje.

      8 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.12.2016 ob 19:15 Gost zvezda gost

      Nekaj se verne delajo za hrbton bi te pa vtopili v žlici vode vtopili

      25 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.12.2016 ob 19:21 Gela gost

      Sploh nobenega smisla za postavitev. Ideje jim manjkajo,ker je preveč vse nametano kar enostavno ne gre skup. Barvna lestvica likovni pouk v osnovni šolo

      22 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.12.2016 ob 8:26 hotižan gost

      naj raje darujejo za lačne otroke

      20 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.12.2016 ob 12:09 Stewen gost

      MOLIL VEDNO ZATE BOM NA TEM ALI ONEM SVETU . - Takšen je naslov Alfijevega spota, posnetega med Hozjanovimi lučkami na Hotizi. Lučke niso nobeno "voe metanje", kot očitajo nekateri zgornji komentatorji (NEVERJETNIH , ampak "odmev" družine po izgubi hčerke. Razsvetljava privablja ljudi od daleč in blizu in marsikdo se zamisli, zave..., da prej ko slej pride dan slovesa, zato je dobro narediti kaj dobrega. Za nekatere je razsvetljava morda kičasta in "barvna lestvica" ni usklajena, a kljub temu vsak večer prihajajo ljudje, ki izstopijo iz avta, nekateri pa se le zapeljejo mimo po vašk krožni cesti. - Pa še stanje glasovanja: v sredo ob 12. uri: 64 všečkov in neverjetnih 54 nevšečkov (A smo "zagriženi?)

      18 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.12.2016 ob 16:48 gost4 gost

      če nebi bilo favšije , bi nam dosti lepše bilo. komur se nedopade ,naj naredi po svoje doma ,pa naj pokaže koliko je likovno usposobljen. ,

      21 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.12.2016 ob 20:29 gost

      Res je dobro narediti kaj dobrega, kot je napisal Stewen. In to bi moralo biti naše vsakdanje vodilo, ne le ob Božiču. Nikakor pa to "dobro" ni dovolj, če se moli za nekoga drugega. Če bi se Cerkev držala Kristusovih naukov, bi morali duhovniki, škofje, kardinali in vsi njeni dostojanstveniki živeti kar najbolj skromno, zbirati denar za pomoč revežem, ne pa za blišč cerkvenih objektov in njihovega materialnega stanja (dragih avtomobilov, luksuznih župnijskih domov idr.).

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2016 ob 10:02 Stewen gost

        Zelo se strinjam z mnenjem zgornjega gosta. Tu želim le dodati, da prav vsa slovenska duhovščina ne živi "na veliki nogi" (razkošno), saj so župnije, na primer na Pohorju, kjer ljudje ne dajejo množično prispevkov za maše za pokojnika, kot to počno v pomurskih katoliških župnijah, zato se jih usmilijo župniki, ki imajo darove za več maš kot pa jih lahko opravijo. (Praviloma dnevno le ena plačana maša). Nevem pa, kako lahko preživijo duhovniki in duhovnice reformatorskih cerkva, kjer ni običaj plačilo za maše in so odvisni le od članarine, ki pa je mnogi "verniki" ne plačujejo. Avtomobili: Nekje sem bral izjavo katoliškega duhovnika, ki je menil, da avto ni noben luksus, ampak potreba. In to (avto) naj bi bilo vse, kar privačeval v več letih službe. Je pa - po mojem mnenju - luksus "motor buciklin" (Kawasaki?).

        16 3 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.12.2016 ob 15:45 Gornji gost gost

      Hvala za strinjanje! Da, so tudi takšni duhovniki, ki si ne morejo privoščiti posebnega blagostanja, zato živijo skromno. In to bi moralo biti vodilo vseh. Če je duhovnikov avto drag (prestižnejše znamke), pa je že luksus, ali ne? Še enkrat bi rad omenil to, kaj je storiti nekaj dobrega. To, da Hozjanovi na Hotizi (pa ostali drugod) vsako leto postavijo razkošne jaslice, po mojem ni kaj posebej dobro dejanje. S tem si ali želijo olajšati svojo dušo ali pa se pokazati pred drugimi. Če bi denar, ki so ga porabili za ta namen, podarili za kaj drugega, npr. revežu, bolnici, Karitasu, Rdečemu križu ..., bi bilo zares dobro dejanje.

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      30.12.2016 ob 10:01 Stewen+++ gost

      KJE BI BILI SICER LJUDJE ,KI SI OB VEČERIH PRIHAJAJO OGLEDAT LUČKE, JASLICE, BOŽIČKA, KAPELICO LURŠKE MATERE BOŽJE IN DRUGO? - NEKAJ MOŽNIH ODGOVOROV: PRED TV, PRED "ŠANKOM", NA OBISKU, ZA OBLOŽENO MIZO, V POSTELJI,,, KER JE ZAPISANIH IN NEZAPISANIH SLABIH ODGOVOROV VELIKO, JE ENA BOLJŠIH MOŽNOSTI VEČERNO DRUŽENJE S SVOJCI, PRIJATELJI, VEREBRATIH....NA PROSTEM: NA HOTIZI, RAZKRIŽJU, BANOVCIH, VERŽEJU IN DUGOD, KAJTI "KJER SO ZBRANI VSAJ TRIJE, SEM *JAZ* MED NJIMI!" KER JE TOREJ NAJBRŽ RES TAKO, KOT ZAPISANO, VIDIM V VSEH TEH LUČKAH NE "VOE METANJE", AMPAK DUHOVNO POSLANSTVO. (*Jezus Odrešenik)

      18 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      30.12.2016 ob 19:59 "Zgornji gost" gost

      Pa naj bo. Lahko je to tudi dobro delo, saj imajo ljudje, kot piše Stewen, možnost hoditi gledat lučke, jaslice, božička ..., namesto da bi doma poležavali, popivali po gostilnah, gledali TV ali si kako drugače krajšali čas. Ampak zame bi bilo kljub temu veliko bolj plemenito v smislu dobrega dela, če bi denar, ki so ga vložili v ta namen, podarili v dobrodelne namene - socialno ogroženi družini, bolnici, Karitasu, Rdečemu križu idr.

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.