https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurske namiznotenisačice uspešne na Koroškem

12.1.2017  

Na Ravnah na Koroškem sta se na ekipnem kvalifikacijskem namiznoteniškem turnirju za finale državnega prvenstva za kadetinje obe pomurski ekipi uvrstili na finalni turnir, ki bo 18. in 19. februarja 2017 v Izoli.

S tremi zmagami in enim porazom je bila ženska ekipa Keme v postavi: Ana Kovačec, Blažka Harkai in Živa Dogar s trenerjem Mirkom Ungerjem druga.

Foto: FB NTK Kema

Ekipa Sobote pa je pod taktirko Mitje Županeka in igralkami: Anomarijo Horvat, Tjašo Dervarič, Evo Grabnar in Evo Horvat z dvema zmagama in dvema porazoma bila tretja. Dvoboj med Kemo in Soboto se je na Koroškem končal z rezultatom 5:2 za Pucončanke.


Foto: FB NTK Sobota

Več fotofrafij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.