https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Zadetek Prekmurca Horvata za izenačenje v ruskem St. Peterburgu

13.1.2017  

Slovenska nogometna reprezentanca do 18 let je pod taktirko selektorja Igorja Benedejčiča, v drugi tekmi mednarodnega memorialnega turnirja Valentina Granatkina v ruskem St. Peterburgu proti reprezentanci Irana igrala 1:1. Iz 11 metrovke je izenačujoči zadetek za slovensko izbrano vrsto dosegel Tomi Horvat iz Turnišča.


Slovenci so v obračunu z Iranom prevladovali in si priigrali precej več priložnosti. Iranci so po zaslugi izkoriščene enajstmetrovke dobili prvi polčas, čeprav si v igri niso pripravili resnejših priložnosti. V nadaljevanju so Slovenci pritisnili na gol nasprotnika in sredi drugega polčasa prišli do izenačenja. Izenačujoči zadetek za slovensko izbrano vrsto, je iz 11 metrovke dosegel Tomi Horvat iz Turnišča, član Maribora.

Foto: nzs.si

Slovenija U18: Bičič, Gorenc, Hodzič, Kryeziu (od 66. Španja), Palamar, Žgajner (od 24. Zaletel), Bijol (od 82. Božič), Gnezda Čerin, Celar, Rogelj (od 58. Horvat), Sokler. Selektor: Igor Benedejčič.

Slovenska reprezentanca bo po nedoločenem izidu 0:0 proti Moldaviji, zadnjo tekmo igrala danes proti St. Peterburgu.

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2017 ob 12:29 gost

      Negdo sprašuje o pričetku treninga v Muri . Navadno je Gabor pričel z pripravami v soboto tako, da je skozi nedeljo imel po 2 treninga na dan in verjetno ni tudi sedaj izjema. Izjema je verjetno da Mura nebo imela v termah še bazen in skupnega kosila !? tako je imel vsako leto v Veržeju ni kaj.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2017 ob 13:23 gost

      Na NZS je napisano kak so padali zadetki,vsaj pravilno prepišite.Novinarji pa taki....!?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2017 ob 17:11 gost

      Pri MULERJU NA PARKIRPLACU JE JUGOVIČ V RJAVI DOLGI SUKNJI FEHTAL DNAR LJUDJE SO MU NASEDALI IN MU DAJALI TO JIH POČNE KAR NEKAJ IMAJO PA BAJE PREDPOSTAVLJENE SE PRAVI BERAČIJO IN SE BOGATIJO DAJTE LJUDJE NE DAVLITE DENARJA GLEJTE MALO TV. KAKO TO POČNEJO V LJUBLJANI PRIDEJO Z BERGLO ZA OVINKOM PA BERGLO NA RAME IN ČAU.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.