https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: Niko Karo Manci Špik in Isaacu Palmi pomagal do milijonskega ogleda

22.01.2017 ob 8:00  

Videospot za skladbo »Oba«, ki sta jo pred mesecem dni posnela Manca Špik in superfinalist šova Slovenija ima talent Isaac Palma, je posnel prekmurski videoproducent Niko Karo.


Ljubezenska balada slovenskega dvojca osvaja srca poslušalcev, v mesecu dni je na portalu Youtube dosegla že več kot milijon ogledov.

Isaac Palma, Argentinec, ki ga je ljubezen pripeljala v Slovenijo, je svoj glasbeni prvenec v slovenskem jeziku zapel s priljubljeno pevko Manco Špik, navdušenje nad uspeha, ki ga je skladba dosegla v manj kot mesecu dni, pa je delil s svojimi oboževalci na Facebooku:  »Dragi moji, kaj naj rečem, sem čisto brez besed! Ko sem 18.12. stal na finalnem odru oddaje Slovenija ima talent, si niti v sanjah nisem predstavljal, da bom samo mesec za tem tako zelo ponosen na moje delo. Hvaležen sem, vesel in navdušen kot nikoli. Miljon ogledov je pred vrati in zahvala gre vam, ki pridno poslušate pesem Oba. V čast mi je peti za vas. Manca Špik, tebi pa hvala, da sva skupaj ustvarila nekaj, kar bo za vedno grelo srca Slovencev.« Navdušenje je pokazala tudi Manca Špik, ki je nekaj klikov pred »milijonskim« ogledom zapisala: »Iiiii, glejte koliko samo še manjkaaa, da z Isaac Palma Latino postaneva milijonarja!!!«

Glasbo za skladbo, ki kraljuje na glasbenih lestvicah, je napisal Raay, pod besedilo pa sta se podpisala Rok Lunaček in Raay, aranžma je prispeval Krešimir Tomec. Videospot je nastal pod taktirko Prekmurca Nika Kara, ki je v preteklosti sodeloval pri snemanju spotov številnih slovenskih glasbenikov, med njimi Alye, Nike Zorjan, April, Kingstonov in drugih.

Videospot za skladeb Oba:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.